Ακούραστος ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στα 96 του φυτεύει δέντρα (ΦΩΤΟ)

Βάζει σε πολλούς τα γυαλιά για ακόμη μια φορά ο πρώην πρωθυπουργός

Ακούραστος ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στα 96 του φυτεύει δέντρα (ΦΩΤΟ)

​Παρέμβαση με νόημα έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στο πλαίσιο εκδήλωσης για τα 150 χρόνια από τη γέννηση του Ελευθέριου Βενιζέλου στην οικία του Βρετανού πρέσβη στην Αθήνα. Ο κ.Μητσοτάκης αφού αναφέρθηκε στο έργο και την προσωπικότητα του σπουδαίου έλληνα πολιτικού, μίλησε όπως αναφέραμε και χθες στο star.gr, για τον λαϊκισμό και την επικινδυνότητα του τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική πολιτική.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ τους άφησε όμως όλους άφωνους, όταν πρόθυμα ανταποκρίθηκε, παρά τα 96 του χρόνια, στην πρόσκληση του πρέσβη Τζων Κίττμερ να φυτέψει στους κήπους της οικίας του μια αμυγδαλιά ως σύμβολο ενότητας των ισχυρών δεσμών φιλίας Ελλάδας-Μεγάλης Βρετανίας.

kostas.jpgkostas2.jpg

Ο κ.Μητσοτάκης, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ακούραστος και με μεγάλη λαχτάρα, έδωσε το λαμπρό παράδειγμα σε όλους πως τελικά σε αυτή τη ζωή, σημασία δεν έχουν τα χρόνια, αλλά η... ψυχή!

kostas3.jpg


kostas4.jpg

Η βρετανική κατοικία είχε χτιστεί από τον Ελευθέριο Βενιζελο και τη δεύτερη σύζυγο του Έλενα Σκυλίτση για να χρησιμοποιηθεί ως προσωπική κατοικία και στην εκδήλωση που έγινε σε στενό κύκλο παρέστησαν τα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη, τα παιδιά του πρώην πρωθυπουργού Ντόρα, Κυριάκος, Κατερίνα και η αδελφή του Αρτεμισία.

kostas6.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top