Λοβέρδος: Απομακρύνονται και επισήμως αύριο 7 εκπαιδευτικοί για παιδική πορνογραφία

Οριστική απόλυση για δύο από αυτούς

Αύριο, Παρασκευή, απομακρύνονται και επίσημα από την εκπαίδευση οι επτά εκπαιδευτικοί που πρωταγωνίστησαν σε υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας. Όπως δήλωσε, σήμερα, ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, οι εκπαιδευτικοί αυτοί θα απομακρυνθούν από τα καθήκοντά τους έως ότου τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις στη Δικαιοσύνη, ενώ για τους δύο απ' αυτούς πο�� έχουν ήδη τελεσιδικήσει οι υποθέσεις τους θα υπογραφεί αύριο η απόλυσή τους.

Ο υπουργός Παιδείας, μαζί με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και τον επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μιχάλη Σφακιανάκη, παραβρέθηκαν σήμερα στην παρουσίαση, στο υπουργείο Παιδείας, της πρώτης εφαρμογής ενός νέου διαδραστικού προγράμματος ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο, που εφαρμόζεται σε ομάδα δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων.

Στο πρόγραμμα αυτό, σταδιακά ανά εβδομάδα, ο αριθμός των σχολείων που θα συμμετέχει θα πολλαπλασιάζεται, με στόχο εντός του σχολικού έτους να έχει καλυφθεί το σύνολο των σχολείων της χώρας. Το πρόγραμμα ξεκινάει σε 600 σχολεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top