Επίθεση Βούλτεψη σε ΣΥΡΙΖΑ: «Ας φέρουν οι εκατομμυριούχοι του τα λεφτά πίσω»

Τι είπε για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με την Άνγκελα Μέρκελ

Επίθεση Βούλτεψη σε ΣΥΡΙΖΑ: «Ας φέρουν οι εκατομμυριούχοι του τα λεφτά πίσω»

​Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, κα. Σ. Βούλτεψη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, με αφορμή τον σάλο που προκλήθηκε μετά από τη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι αν βγει κυβέρνηση το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα βγάλει τα λεφτά του στο εξωτερικό.

Όπως είπε, η αποσπασματική αναφορά στη δήλωση γίνεται συστηματικά, χαρακτηρίζοντας την τακτική αυτή ως «το ανώτατο στάδιο του γκεμπελισμού», ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δαιμονοποιήσει την άποψη κανενός.

Εξαπέλυσε μάλιστα πυρά εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας αιχμές για στελέχη της που έχουν χρήματα στο εξωτερικό.

«Επειδή τη φασαρία όλη την κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, παρακαλώ πολύ να πει ο ΣΥΡΙΖΑ στους εκατομμυριούχους του πρώτα να φέρουν αυτοί τα λεφτά τους απ' έξω που τα έχουν επενδεδυμένα σε funds και, μετά να αγωνιούν για την ελληνική οικονομία. Εμείς λέμε ότι, αν πάει σε μονομερείς ενέργειες, όπως λέει ότι θα πάει ο ΣΥΡΙΖΑ και, κυρίως, οι συνιστώσες του, τότε δεν θα υπάρχει κανένα ευρώ», τόνισε.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στην χθεσινή συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με την Άνγκελα Μέρκελ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπήρξε καμία αμήχανη στιγμή και όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός στην συνέντευξη Τύπου συζητήθηκαν και με την Γερμανίδα καγκελάριο.

Πρόσθεσε επίσης ότι για πρώτη φορά η Ελλάδα ήταν αξιόπιστη, χωρίς να δεχθεί δύσπιστα σχόλια και ερωτήσεις από τον ξένο Τύπο, ενώ τόνισε ότι η Άνγκελα Μέρκελ στην κατ’ ιδίαν συνάντησή της με τον Έλληνα πρωθυπουργό, υποσχέθηκε αυτό που είπε και προς τους δημοσιογράφους, ότι δηλαδή θα κάνει ότι περνά από το χέρι της για να ολοκληρώσει η Ελλάδα την προσπάθεια.

"H Ελλάδα ΔΕΝ έχει παραιτηθεί από τις γερμανικές αποζημιώσεις"

Αργότερα, μιλώντας στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου, η κ.Βούλτεψη εξαπέλυσε νέα επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή το ελληνικό χρέος.

«Μέχρι τώρα, η αντιπολίτευση έλεγε ότι θα σκίσει τα μνημόνια. Η νέα καραμέλα είναι –κόψτε μας το χρέος γιατί είμαστε μάγκες-...Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κηρυχτεί επίσημα βιώσιμο το χρέος μας και να μπορέσουμε να μειώσουμε τα τοκοχρεολύσια. Σταματώ να πληρώνω, σημαίνει αναστολή πληρωμής. Η κυβέρνηση προσπαθεί να κάνει το καλύτερο, επειδή όταν δανείζεσαι, μονομερώς κανείς δεν θα δεχθεί τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Αναφερόμενη στο θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων, η κ.Βούλτεψη τόνισε πως «η Ελλάδα δεν έχει παραιτηθεί από τις Γερμανικές αποζημιώσεις». «Όμως αυτό το θέμα δεν πρέπει να συνδέεται με τα άλλα. Δεν δέχομαι κάποιοι να πέθαναν, να ακρωτηριάστηκαν να βασανίστηκαν για να έρθει αυτό το ποσό να καλύψει μετά ατασθαλίες και κλεψιές» πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top