Εντολή Δούρου να μην αποσταλεί κανένα έγγραφο για την αξιολόγηση

Επιμένει ότι η θέση της είναι μηδενική ανοχή στα πλαστά πτυχία

Εντολή να μην αποσταλεί κανένα έγγραφο που να αφορά επιμερισμό ποσοστώσεων ή να συμβάλλει καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε ένα σύστημα αξιολόγησης έδωσε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, όπως ανακοίνωσε κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η κ. Δούρου διευκρίνισε πάντως ότι η θέση της «ήταν και είναι κρυστάλλινη: μηδενική ανοχ�� στους κατόχους πλαστών πτυχίων».

Σχετικά με τα πλαστά πτυχία και τη στάση της κατηγόρησε την κυβέρνηση για πρωτοφανή εκστρατεία ψεύδους και παραπληροφόρησης. «Η κυβέρνηση εσκεμμένα επιχειρεί να συσκοτίσει την πραγματικότητα, επιδιώκοντας μικροκομματικά οφέλη και απαξίωση του δημοσίου. Και το πράττει αυτό, διακυβεύοντας τη νομιμότητα και τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας» υποστήριξε, ενώ προκάλεσε να της φέρουν «ένα συγκεκριμένο παράδειγμα δήλωσής μου με την οποία να υποστηρίζω την κάλυψη ή το κουκούλωμα περιπτώσεων πλαστών πτυχίων». Για τους ελέγχους που θα ενταθούν τόνισε χαρακτηριστικά: «Γιατί όπως σας είχαμε προειδοπο��ήσει προεκλογικά, εμείς θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα».

Ανακοίνωσε ακόμα ότι έχει ήδη υπογράψει και έχουν πάρει το δρόμο των όποιων προβλεπόμενων κυρώσεων περιπτώσεις που εκκρεμούσαν από τον Μάρτιο, ενώ σχετικά με την «αξιολόγηση» ανέφερε ότι μόνο πραγματική αξιολόγηση δεν είναι και χαρακτήρισε αυθαίρετη την ποσόστωση του 15% για τους «ανεπαρκείς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top