Βούλτεψη: Χαϊδεύει αυτιά ο Τσίπρας

«Ό,τι δεν τον βόλευε, το απέφυγε και ό,τι τον βόλευε, το φούσκωσε»

Βούλτεψη: Χαϊδεύει αυτιά ο Τσίπρας
Την εκτίμηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας «χάιδεψε αυτιά» με τις εξαγγελίες του στη ΔΕΘ εξέφρασε η Σοφία Βούλτεψη, τονίζοντας πως ότι δεν τον βόλευε, το απέφυγε.

«Τα είδατε ένα-ένα αυτά που είπε ο κ. Τσίπρας ή αυτά που δεν είπε; Για την ακρίβεια, ό,τι δεν τον βόλευε το απέφυγε και ό,τι τον βόλευε και απαιτούσε παροχή το φούσκωσε. Και τώρα μας λένε, και το είπε και ο ίδιος, ότι όλα αυτά τα οποία υποσχέθηκε είναι εκτός διαπραγμάτευσης διότι αποτελούν αναδιανομή ήδη υπαρχόντων πόρων» τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος μιλώντας στον Real FM.

Η κα Βούλτεψη σχολίασε αρνητικά το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριέλαβε στους υπάρχοντες πόρους το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας: «Υποστηρίζει κοροϊδεύοντας τον λαό και ψευδόμενος ότι θα πάει από αυτό το ταμείο να πάρει λεφτά να τα μοιράσει. Το συγκεκριμένο ταμείο δεν μπορεί να το αγγίξει κανείς, όχι εμείς, κανένας ηγέτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Τέλος, η κα Βούλτεψη διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπήρξε κυβερνητική παρέμβαση για τη μη μετάδοση της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΔΕΘ: «Η κυβέρνηση δεν άσκησε καμία πίεση στην ΝΕΡΙΤ. Θέλω να σας βεβαιώσω ότι δεν έχω σηκώσει ποτέ το χέρι να πιάσω τηλέφωνο και να μιλήσω με την ΝΕΡΙΤ και να παρέμβω». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top