Δίμηνη αναβολή στην αξιολόγηση στο Δημόσιο

Νέα καταληκτική ημερομηνία η 30η Οκτωβρίου

Δίμηνη αναβολή στην αξιολόγηση στο Δημόσιο
Σε ουσιαστικά δίμηνη παράταση οδηγείται η αξιολόγηση στο Δημόσιο μετά τις νέες απεργίες των δημοσίων και δημοτικών υπαλλήλων.

Με εγκύκλιό του, ο νεοτοποθετηθείς γενικός γραμματέας του υπουργείου ��ιοικητικής Μεταρρύθμισης Θοδωρής Λιβάνιος, τροποποεί το σχετικό χρονοδιάγραμμα για την αξιολόγηση, θέτοντας πλέον ως καταληκτική ημερομηνία την 30η Οκτωβρίου 2014, ώστε εν τω μεταξύ να έχει εκδοθεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με το αν η υποχρεωτική ποσόστωση είναι συνταγματική ή όχι. Υπενθυμίζεται πάντως ότι η Δικαιοσύνη έχει κρίνει τις σχετικές κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ παράνομες μεν, αλλά όχι καταχρηστικές.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, σε κάθε περίπτωση το νέο σύστημα αξιολόγησης θα πρέπει να έχει βρει εφαρμογή από 1-1-15. Ετσι, όλοι οι αρμόδιοι φορείς της δημόσιας διοίκησης, οφείλουν να στείλουν στο υπουργείο εντός μηνός από το πέρας της καταληκτικής προθεσμίας για τη σύνταξη των εκθέσεων αξιολόγησης, μετά τη νέα καταληκτική ημερομηνία, όλα τα σχετικά στοιχεία.

Οπως προβλέπει η εγκύκλιος του κυρίου Λιβάνιου, το νέο χρονοδιάγραμμα είναι το εξής:

- Έως την 1η Σεπτεμβρίου: έκδοση απόφασης επιμερισμού ανά κλίμακα βαθμολόγησης

- Έως την 16η Σεπτεμβρίου: συμπλήρωση και υποβολή της αυτοαξιολόγησης

- Έως την Οκτωβρίου: Συμπλήρωση και υποβολή της εισήγησης, όπου απαιτείται

- Έως 31/10/2014: Καταληκτική ημερομηνία συμπλήρωσης της αξιολόγησης από τους κατά το νόμο αξιολογητές. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top