Γ. Γιακουμάτος: «Οι 100 δόσεις θα γίνουν θέλει δεν θέλει η τρόικα»

ΔΕΙΤΕ τι δήλωσε

​Την Δευτέρα ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, μιλώντας στον Real FM αναφορικά με τη ρύθμιση για τις οφειλές προς την Εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία είπε χαρακτηριστικά:

«Αφού μας δανείζουν ρωτάμε. Απαντούν δεν απαν��ούν εμείς θα το κάνουμε. Η ελληνική κυβέρνηση θα σηκώσει το ανάστημα και θα επιβάλει τις 100 δόσεις για τη σωτηρία και των επιχειρήσεων και των ανθρώπων για να μπορέσει να υπάρξει καλύτερη ανάπτυξη».

«Για μένα δεν υπάρχει άλλη λύση. Πρέπει να το καταλάβει η τρόικα, ότι η κυβέρνηση πρέπει να σώσει αυτόν τον τόπο. Και θα το κάνει», συμπλήρωσε ο κ. Γιακουμάτος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «υπάρχει νόμος, μέχρι 31/12/2014 δεν γίνονται κατασχέσεις. Αυτό όμως δεν πρέπει να ευνοήσει μπαταχτσήδες οι οποίοι αποφεύγουν συστηματικά να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους. Θα προστατέψουμε τον φτωχό. Αυτό πάει παράλληλα με τα «κόκκινα» δάνεια. Εδώ πρέπει να δούμε το θέμα, όχι κάθετα, αλλά παράλληλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top