Βλάχος: Συμφέροντα ξένων κέντρων έριξαν τον Καραμανλή

«Είναι σημαντική προσωπικότητα για την πολιτική ζωή του τόπου»

Βλάχος: Συμφέροντα ξένων κέντρων έριξαν τον Καραμανλή
Για σχέδιο προκειμένου να χτυπηθεί ο Κώστας Καραμανλής διότι κάποιες στρατηγικές επιλογές του ενόχλησαν ξένα συμφέροντα κάνει λόγο ο Γιώργος Βλάχος σχολιάζοντας πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις για υποθέσεις όπως το Βατοπέδι, τα δομημένα ομόλογα και η ΕΛΣΤΑΤ.

«Δεν υπάρχουν πολλοί πολιτικοί για μια δύσκολη ώρα στην πολιτική μας φαρέτρα, ο Κώστας Καραμανλής είναι μια προσωπικότητα σημαντική, παραμένει ένα κεφάλαιο για την πολιτική ζωή του τόπου, το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί μπορεί και όχι. Ο ίδιος τα έχει απολαύσει όλα και δεν είναι στις προτεραιότητές του να επιστρέψει στην πολιτική» πρόσθεσε ο ίδιος, τονίζοντας ότι με τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης δικαιώνεται ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο βουλευτής της ΝΔ επιτέθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου για τον οποίο –με αφορμή πρόσφατη ανακοίνωση του εκπροσώπου του- τόνισε πως «είναι εκτός τόπου και χρόνου» και πρόσθεσε πως «αντί να σιωπούν ζητούν και τα ρέστα».

Ο κ. Βλάχος εξέφρασε αμφιβολίες για τη χρησιμότητα της απόφασης Αβραμόπουλου να δεχθεί τη θέση του Επιτρόπου, σημειώνοντας ωστόσο ότι με την υποψηφιότητά του η Ελλάδα μπορεί να διεκδικήσει ένα καλύτερο χαρτοφυλάκιο στην Ευρώπη.

Όσον αφορά την εκλογή για του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, ο βουλευτής της ΝΔ κάνει λόγο για πρόσωπο κοινής αποδοχής, προτείνοντας κάποιον από την κεντροδεξιά, και ζητά να μην μπλέκουμε «τον θεσμό με την πολιτική μας μιζέρια». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top