Παναγιώταρος σε Guardian: Ναι, κρατούσε τη σβάστικα ο Μιχαλολιάκος. Ε και;

«Οι Σύριοι, οι Ιρακινοί κλπ. ας πάνε στην Αμερική, όχι εδώ»

Παναγιώταρος σε Guardian: Ναι, κρατούσε τη σβάστικα ο Μιχαλολιάκος. Ε και;
«Εντάξει, φωτογραφήθηκε με τη σβάστικα. Ε και;». Αυτό δηλώνει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος μιλώντας στον Guardian για τις νέες φωτογραφίες-ντοκουμέντο για τη Χρυσή Αυγή, που δείχνουν –μεταξύ άλλων- τον Νίκο Μιχαλολιάκο να φωτογραφίζεται με το γερμανικό ναζιστικό σύμβολο.

«Και τι έγινε που ο αρχηγός μας φωτογραφήθηκε δίπλα σε μια ναζιστική σβάστικα πριν από 40 χρόνια; Αν ρωτήσετε έναν-έναν τους ηγέτες στην Ευρώπη τι έκαναν πριν από δεκαετίες, θα μπορούσατε να βρείτε πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπόδικος βουλευτής.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος έκανε λόγο για πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής και τόνισε ότι η υποστήριξη του κόσμου μεγαλώνει: «Οι υποθέσεις κατά της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής είναι 100% πολιτική δίωξη. Παρά το γεγονός, βρισκόμαστε σε άνοδο και η υποστήριξη του κόσμου μεγαλώνει. Κάθε μέλος της Χρυσής Αυγής πιστεύει στο έθνος, την κληρονομιά, την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια».
guradian.jpg
Ο κ. Παναγιώταρος επαίνεσε τον Βλάντιμιρ Πούτιν εκτιμώντας ότι η Ρωσία θα γίνει σύντομα η υπερδύναμη της υφηλίου, ενώ το ίδιο έκανε και για το Ισραήλ (!) και την Αυστραλία εξαίροντας την νομοθεσία τους για την παράνομη μετανάστευση.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι οι μουσουλμάνοι που έρχονται στην Ευρώπη θα έπρεπε να πάνε αλλού: «Αν οι Σύριοι, Λίβυοι ή οι Ιρακινοί θέλουν να πάνε κάπου, ας πάνε στις ΗΠΑ που προκάλεσε τους πολέμους στις χώρες τους. Ας τους πάρουν οι Αμερικανοί». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top