Στουρνάρας: Το τελευταίο πάρτι, ο «αετός χωρίς φτερά» και το… souvlaki-day!

Πως αποχαιρέτησε συνεργάτες και φίλους στο ΥΠΟΙΚ

Στουρνάρας: Το τελευταίο πάρτι, ο «αετός χωρίς φτερά» και το… souvlaki-day!
Με ένα πάρτι της τελευταίας στιγμής θέλησε να αποχαιρετήσει το δεύτερο σπίτι του –όπως αποκάλεσε ο ίδιος το υπουργείο Οικονομικών- και τους πρώην συνεργάτες του ο Γιάννης Στουρνάρας.

Ο υπουργός Οικονομικών έκανε πάρτι στο... ορίτζιναλ σπίτι του,κάνοντας μάλιστα μια υποχώρηση αφού αν και λάτρης του σούσι, επέλεξε σουβλάκια και πίτσες για τους καλεσμένους του!

Ο «μπουφές» είχε μπύρα και κρασί, ενώ η μουσική ήταν και ελληνική και ξένη. Μάλιστα, το πάρτι ξεκίνησε με το «είμαι αετός χωρίς φτερά» , με την επιλογή του τραγουδιού να παραμένει άγνωστο εάν ήταν τυχαία ή είχε κάποιο κρυμμένο νόημα.

Προσκεκλημένοι ήταν όλοι, από σύμβουλοι και ειδικοί γραμματείς, μέχρι κλητήρες και οι αστυνομικοί του πρώην υπουργού.

Απαλλαγμένος από το άγχος των στόχων και των δόσεων, ο Γιάννης Στουρνάρας ήταν πολύ εύθυμος. Μάλιστα, συνεχίζοντας το αστείο με τα σούσι και τα σουβλάκια στην τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Οικονομικών, κάποια στιγμή είπε στους καλεσμένους χαριτολογώντας: «Τα σουβλάκια είναι μία προσφορά του Σταϊκούρα»!

Το μόνο που δεν υπολόγισε ο νυν διοικητής της ΤτΕ ήταν πως επρόκειτο για βραδιά Μουντιάλ, με την Εθνική ομάδα να αντιμετωπίζει την Κολομβία. Έτσι, επειδή δεν υπήρχε τηλεόραση, ορισμένοι επέλεξαν το ποδόσφαιρο και έφυγαν αρκετά νωρίς… Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top