Λοβέρδος: Δεν θα έκανα ανθρωποθυσίες στο υπουργείο Παιδείας

«Η Ελιά μπορεί να φθάσει το 15% και να γίνει τρίτο κόμμα»

«Στήριξα τη χώρα μας στις πιο δύσκολες στιγμές της μετά τον Εμφύλιο, ποτέ όμως δεν χτύπησα ανθρώπους στο ψαχνό» τονίζει ο Ανδρέας Λοβέρδος , αναφερόμενος στο θέμα με τους διοικητικούς υπαλλήλους των ΑΕΙ.

«Προφανώς και δεν θα έκανα ανθρωποθυσίες στο υπουργείο Παιδείας» ξεκαθαρίζει ο υπουργός Παιδείας, ο οποίος παράλληλα τονίζει ότι αν και οι μεγάλες αλλαγές στην Παιδεία δεν είναι στο πρόγραμμά του, δεν αποκλείει διορθωτικές παρεμβάσεις σε ζητήματα όπου φάνηκαν προβλήματα. Ένα από αυτά, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι η Τράπεζα Θεμάτων για την Α’ Λυκείου, εάν προκύψει ζήτημα από τα βαθμολογικά στοιχεία.

Ο κ. Λοβέρδος υπογραμμίζει ότι είναι σε αυτή την κυβέρνηση γιατί «γυρίζει σελίδα» και επισημαίνει ότι δεν διαφοροποιείται από την πολιτική της.

Τέλος, ο υπουργ��ς Παιδείας αναφέρεται και στο μέλλον της Ελιάς, σημειώνοντας πως «αν συγκεντρωθούν περισσότερες δυνάμεις γύρω από την Ελιά- Δημοκρατική Παράταξη, μπορούμε να αναδειχθούμε τρίτο κόμμα και να περάσουμε το 15% στις εθνικές εκλογές, και αυτή είναι μια προοπτική που θα υποστηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις».
Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top