«Καμία απόλυση στα ΑΕΙ πριν γίνει η αξιολόγηση» διαμηνύει ο Λοβέρδος

«Πάνω από 20.000 θέσεις τα κενά των σχολείων φέτος»

«Καμία απόλυση στα ΑΕΙ πριν γίνει η αξιολόγηση» διαμηνύει ο Λοβέρδος
Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα γίνει ��αμία απόλυση διοικητικών υπαλλήλων των πανεπιστημίων πριν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση παρείχε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον Alpha 9.89.

«Η αξιολόγηση θα γίνει στα οργανογράμματα των οκτώ πανεπιστημίων από εκτιμητή που θα προκύψει από το ΕΣΠΑ, έτσι ώστε μετά την αξιολόγηση, ο τελικός αριθμός που θα προκύψει για θέσεις διοικητικών υπαλλήλων να επαναπροκηρυχθεί. Δεν θα υπάρξει καμία απόλυση μέχρι να ολοκληρωθούν όλες αυτές οι διαδικασίες. Νομίζω ότι είναι μία πάρα πολύ καλή επιλογή» δήλωσε ο νέος υπουργός Παιδείας.

Ο ίδιος, σχολιάζοντας το θέμα με την ενδοκυβερνητική κόντρα που ξέσπασε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δήλωσε: «Υπήρξε ένα πολιτικό θέμα το οποίο κατέληξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πετύχαμε να γίνει η προκήρυξη 600 θέσεων για τους διοικητικούς υπαλλήλους των πανεπιστημίων κάτι που είχε δεχτεί το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης».

Τέλος, ο κ. Λοβέρδος αναφέρθηκε και στα κενά των σχολείων, τονίζοντας ότι θα υπερβούν τις 20.000, προσθέτοντας ότι λόγω των κενών δεν είναι εφαρμόσιμη η απόφαση του προκατόχου του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλο για να χτυπήσει νωρίτερα το σχολικό κουδούνι. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top