Καθαρίστρια σε Γιακουμάτο: Αν θέλω να σε δείρω σε δέρνω(ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι έγινε έξω από το υπουργείο Οικονομικών

Καθαρίστρια σε Γιακουμάτο: Αν θέλω να σε δείρω σε δέρνω(ΒΙΝΤΕΟ)

​Στον Χαρδούβελη πήγαινε… πάνω στις καθαρίστριες έπεσε τελικά!!! Ο λόγος για τον υφυπουργό Ανάπτυξης Γεράσιμο Γιακουμάτο, ο οποίος είχε μια απρόσμενη συνάντηση με τις καθαρίστριες έξω από το υπουργείο Οικονομικών ενώ πήγαινε να συναντήσει τον κ.Χαρδούβελη.

Μάλιστα μία από τις καθαρίστριες που συνάντησε, την είχε δεχθεί όπως η ίδια είπε στο γραφείο του πριν από καιρό και τότε της είχε πει «να γίνετε κι εσείς εργολάβοι». Ο ίδιος τώρα το αρνήθηκε και μάλιστα σε μία στιγμή αμηχανίας προσπάθησε να απομακρύνει τα μικρόφωνα των δημοσιογράφων ώστε να μην ακούγεται ο διάλογος τους.

Στη συνέχεια όταν οι καθαρίστριες πίεζαν για ραντ��βού με τον υπουργό και ξεκαθάριζαν πως δεν θα φύγουν από την είσοδο του υπουργείο αν δεν επιστρέψουν στις εργασίες τους, εκείνος τους είπε «τώρα μπήκα στην κυβέρνηση, πρώτη ημέρα είμαι».

Μάλιστα μια από τις καθαρίστριες την ώρα που του εξέφραζε το αίτημα τους για την συνάντηση με τον υπουργό οικονομικών, αφού του είπε πως «δεν θα φύγουμε από δω σήμερα αν δεν μας δει ο Χαρδούβελης» διερωτήθηκε αν ο κύριος που συνόδευε τον κ.Γιακουμάτο είναι ασφάλεια του. «Ο κύριος είναι ασφάλεια σας…; Να με δείρει δεν με δέρνει, εγώ μπορώ να δείρω και εσάς αν θέλω» πρόσθεσε, προκαλώντας την αντίδραση του κ.Γιακουμάτος ο οποίος χαμογέλασε αμήχανη χωρίς ωστόσο να δώσει έκταση στο θέμα.

«Δεν κρύβομαι εγώ ποτέ. Θα μεταφέρω τα αιτήματα σας. Θα του μιλήσω .Καλή εβδομάδα» πρόσθεσε ο κ.Γιακουμάτος χωρίς να βγάλει λεπτό τα γυαλιά ηλίου του και κατευθύνθηκε στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών.

Στην συνέχεια οι καθαρίστριες απέκλεισαν όλες τις εισόδους του κτιρίου, απαιτώντας συνάντηση με τον νέο υπουργό Γκίκα Χαρδούβελη.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΤ1

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top