Έξαλλη η Πάολα: Αν δεν έβγαζα τον κ@λ@ μου δεν θα τα είχαν καταφέρει!

Μια αποκαλυπτική… συνέντευξη για την λίστα Τσίπρα και τις ευρωεκλογές

Έξαλλη η Πάολα: Αν δεν έβγαζα τον κ@λ@ μου δεν θα τα είχαν καταφέρει!

​Η νεαρή δημοσιογράφος και υπεύθυνη επικοινωνίας της «Λίστας Τσίπρα» που στηρίζει την υποψηφιότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την διαδοχή του Μπαρόζο στην Κομισιόν, Πάολα Μπακίντου η οποία έγινε γνωστή σε όλη την Ευρώπη, όταν ανήρτησε μια καυτή φωτογραφία στο Facebook όπου απεικονίζεται φορώντας ένα καυτό λευκό μπικίνι, μίλησε στον ιταλικό Τύπο, λίγες ώρες από την είσοδο της λίστας στην ευρωβουλή με 4,2%.

paola-kirio.jpg

«Ο κ@λ@ς μου χρησίμευσε για να ενισχυθεί η λίστα Τσίπρα, αλλά πίσω από αυτό υπήρχε σκληρή δουλειά», είπε η Μπακίντου σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα affaritaliani.it.

Η Πάολα που εκτός από αγωνιστικές φωτογραφίες της αρέσει να ανεβάζει στο προφίλ της στο Facebook ντοκουμέντα που την δείχνουν να ποζάρει με μαγιό σε όλες τις αποχρώσεις και τα κοψίματα, αναφέρθηκε στα στελέχη που δεν εκτίμησαν τα…. προσόντα της!

paolas.jpgpaola2.jpg

«Η λίστα δεν εκτίμησε την κίνηση αυτή, θεώρησαν ότι θα μας έβλαπτε. Εγώ πιστεύω το αντίθετο. Άλλωστε τα γεγονότα με δικαιώνουν», υποστήριξε με ύφος η νεαρή δημοσιογράφος.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε μετά την υπερπροβολή της, της απαγορεύθηκε η είσοδος σε κάποια από τα γραφεία της λίστας, καθώς η παρουσία της δεν ήταν επιθυμητή.

526954_10151201854142519_364356790_n.jpg

«Είμαι απογοητευμένη και σοκαρισμένη από την τρελή συμπεριφορά των στελεχών της λίστας μου», τόνισε η Μπακίντου.

Αν τώρα αναρωτιέστε τι θα κάνει στο μέλλον η…. Πάολα, η νεαρή από τη Σαρδηνία σκοπεύει να επιστρέψει στη δημοσιογραφία και δεν αποκλείεται να επανέλθει ως υπεύθυνη επικοινωνίας κάποιου άλλου πολιτικού σχηματισμού. Οι Έλληνες (Συριζαίοι και μη) θαυμαστές της μπορούν να βλέπουν τα ταλέντα και την πρόοδο της στο facebook !

paola.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top