Χαϊκάλης: αν πέσουμε κά��ω από 7,5% θα τεθεί θέμα ηγεσίας στους ΑΝΕΛ!

Γκρίνια και πάλι για τον Π. Καμμένο μετά τα αποτελέσματα

Θέμα ηγεσίας στους Ανεξάρτητους Έλληνες έθεσε ουσιαστικά ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και βουλευτής του κόμματος Παύλος Χαϊκάλης, αν οι ΑΝΕΛ πέσουν κάτω από το 7,5%. «Αν οι ΑΝΕΛ υποχωρήσουν κάτω από τα ποσοστά του Μαΐου 2012 στις ευρωεκλογές, τότε θα τεθεί θέμα ηγεσίας» ανέφερε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα.

«Ο πρόεδρος έχει θέσει ένα ζήτημα ότι αν δεν πιάσουμε ένα ποσοστό των εκλογών του Μαΐου θα καλέσει Εθνικό Συμβούλιο για να κάνουμε συζήτηση και να βάλει και το θέμα αλλαγής ηγεσίας. Εγώ θεωρώ ότι πριν φτάσουμε στο σημείο να καταδικάσουμε τον πρόεδρο, πρέπει καθένας να καταδικάσει τον εαυτό του, δ��ότι αν έχουμε κάνει λάθη, τα έχουμε κάνει όλοι μας. Πρέπει να δούμε και τα λάθη της οργάνωσης του κόμματος, διότι μέσα στο κόμμα υπάρχουν λάθη που πρέπει να έχουν συμβεί» διευκρίνισε.

Αίσθηση προκάλεσε ακόμα ότι ο κ. Χαϊκάλης δήλωσε ότι «οι ΑΝΕΛ δεν μπορούν να γίνουν ουρά του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ διευκρίνισε ότι δεν σκοπεύει να δώσει «γραμμή» υπέρ του Γιάννη Σγουρού, αλλά ούτε και της Ρένας Δούρου, σε όσους τον ψήφισαν στον πρώτο γύρο. «Δεν μπορώ να πω σ' αυτούς τους ανθρώπους να πάνε και να κάνουν κάτι. Ξέρουν τις πολιτικές μας και τις θέσεις μας και ό,τι πιστεύει ο καθένας ας κάνει. Αν δώσω γραμμή για κάποιον, είναι σαν να πιστεύω ότι είναι πρόβατα. Είμαι, όμως, από αυτούς που έχουν πει ότι δεν μπορεί να γίν��υμε ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, διότι υπάρχουν κόκκινες γραμμές και είχε γίνει μια μεγάλη παρεξήγηση τότε, διότι το μόνο που είχε γίνει είναι ότι ψάχναμε κάποια κοινά σημεία για μια αντιμνημονιακή πολιτική. Και σ' αυτό δεν επετεύχθη συμφωνία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top