Κασιδιάρης: Η Χρυσή Αυγή είναι ο πραγματικός νικητής των εκλογών

"Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την μεγάλη νίκη των ευρωεκλογών"

​Για «πρωτοφανή πόλεμο» και «πληρωμένες δημοσκοπήσεις» έκανε λόγο ο εκπρόσωπος τύπου της Ελληνικής (Χρυσής) Αυγής και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Ηλίας Κασιδιάρης σχολιάζοντας τα εκλογικά ποσοστά του κόμματος του στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Τους τελευταίους μήνες το κόμμα μας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή, δέχθηκε έναν πρωτοφανή πόλεμο από ολόκληρο το σύστημα εξουσίας. Μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας, αντιμέτωποι με παράνομες διώξεις, με τον Αρχηγό και σχεδόν τους μισούς βουλευτές μας στη φυλακή χωρίς κανένα απολύτως επιβαρυντικό στοιχείο, με δολοφονίες νέων παιδιών έξω από τα γρ��φεία μας και μέσα σε απόλυτη συνωμοσία σιωπής καταφέραμε να πετύχουμε ραγδαία άνοδο των ποσοστών μας» είπε ο κ.Κασιδιάρης και συνέχισε «Τριπλασιάσαμε τη δύναμη μας στην πρωτεύουσα της χώρας. Εκλέξαμε αντιπροσώπους σε όλες τις περιφέρειες της χώρας. Λάβαμε διπλάσια ποσοστά σε σχέση με αυτά που παρουσίαζαν οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις».

Για τον κ.Κασιδιάρη «η Χρυσή Αυγή είναι ο πραγματικός νικητής των χθεσινών εκλογών».

«Τιμούμε ξεχωριστά κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα που αδιαφόρησε για την τρομοκρατία και έδωσε το παρόν στον δίκαιο εθνικό μας αγώνα . Η σημερινή Νίκη της Χρυσής Αυγής είναι το προοίμιο της μεγάλης Νίκης της 25ης Μαΐου» τόνισε ο κ.Κασιδιάρης, ξεκαθαρίζοντας πως το κόμμα του συνεχίζει δυναμικά τον αγώνα για μια όπως είπε «ελεύθερη Ελλάδα, μια Ελλάδα που θα ανήκει πραγματικά στους Έλληνες».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top