Ο Ζαγοράκης αποκαλύπτει τον άνθρωπο που τον έκανε να πει το ΝΑΙ στις ευρωεκλογές

Τι είπε για τον ΠΑΟΚ και τους στόχους του

Ο Ζαγοράκης αποκαλύπτει τον άνθρωπο που τον έκανε να πει το ΝΑΙ στις ευρωεκλογές

​Λίγο πριν την μεγάλη ώρα της εκλογικής αναμέτρησης, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με ��η ΝΔ Θοδωρής Ζαγοράκης μίλησε για το εγχείρημα του να ασχοληθεί με την πολιτική, τον Δικέφαλο του Βορρά, τους στόχους και τα οράματα του για την Ελλάδα.

Πρόθεση του όπως λέει είναι να προσφέρει στον αθλητικό τουρισμό και στον αθλητισμό στα σχολεία με τη δημιουργία υποδομών.

«Πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω με το "καλημέρα"» τόνισε επ’ αυτού ο κ.Ζαγοράκης στην ιστοσελίδα seleo.gr.

Για την πρόταση από τον Αντ. Σαμαρά ξεκαθάρισε ότι έγινε περίπου 1,5 μήνα πριν χαρακτηρίζοντάς την «πρόκληση για τα δύσκολα».

«Μίλησα με την οικογένεια και το στενό μου περιβάλλον, το αποδέχτηκαν πολύ θετικά, οπότε η αποδοχή της τιμητικής πρότασης που μου έκανε ο πρωθυπουργός, ήταν μονόδρομος» πρόσθεσε ο κ.Ζαγοράκης, επισημαίνοντας πως μεταξύ των ανθρώπων που τον βοήθησαν να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση ήταν και ο Ιβάν Σαββίδης.

Σε ερώτηση για το τι θα έκανε αν αποδεχόταν αντίστοιχη πρόταση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο κ.Ζαγοράκης απάντησε διπλωματικά λέγοντας «αν είχα ποτέ πρόταση από τον κ. Τσίπρα, ο πρώτος που θα μάθαινε την απάντηση αλλά και την αιτιολόγησή της, θα ήταν ο ίδιος ο κ. Τσίπρας».

Παράλληλα ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής διευκρίνισε πως δεν δέχτηκε ποτέ πρόταση από τον Γ. Ιωαννίδη για την Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Ζαγοράκης αναφέρθηκε και στην σκληρή ανακοίνωση των συνδέσμων του ΠΑΟΚ εναντίον του αλλά και για το μέλλον του Δικεφάλου με τον Ιβάν Σαββίδη

«Σε όλη την πορεία της ζωής μου ο ρόλος μου ήταν ενωτικός, αν ήμουν αυτός που είχα σπάσει ή έστω ραγίσει το γυαλί, θα ήμουν ο πρώτος που θα προσπαθούσα να το κολλήσω...» είπε αρχικά για τους συνδέσμους.

«Σε μια εποχή όπου τα οικονομικά προβλήματα μαστίζουν τις περισσότερες ομάδες, ο ΠΑΟΚ χάρη στον κ. Σαββίδη είναι οικονομικά ισχυρός. Τώρα που βρήκε λύση στα δύσκολα, καιρός να κάνει και τα εύκολα...» τόνισε για το μέλλον του Δικεφάλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top