Κουβέλης: Δεν υπάρχει success story με 30% ανεργία

Επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ από τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ

Κουβέλης: Δεν υπάρχει success story με 30% ανεργία
Για «εικονικές ωραιοποίησεις» και για «καταστροφολογία» έκανε λόγο ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος επιτέθηκε σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα μιλώντας στη Βουλή.

«Η χώρα βρίσκεται στο μέσον μιας δύσκολης, μακράς και με πολλά εμπόδια, πορείας. Η αισιοδοξία είναι θετικό στοιχείο. Όμως είναι άλλο αυτό και άλλο η περιγραφή μιας πολιτικά σκόπιμης "εικονικής πραγματικότητας" για την κατάσταση της οικονομίας και της κοινωνίας. “Success story" με την ανεργία στο 30% και την ανεργία των νέων στο 60% δεν υπάρχει. Εξ ίσου όμως λανθασμένη είναι και μια περιγραφή, που με δογματικό τρόπο καταστροφολογεί, υποτιμώντας τις αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος. Υποτιμώντας το ευρωπαϊκό περιβάλλον, αλλά και τις πραγματικές παραγωγικές δυνατότητες τις χώρας» σημείωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Ο κ. Κουβέλης τόνισε πως «η πολιτική δεν ασκείται με εκβιασμούς» και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν τη ΔΗΜΑΡ: «Η Προοδευτική Συνεργασία χρειάζεται δύναμη για να συμβάλλει σε προοδευτικές λύσεις για τη χώρα! Χρειάζεται δύναμη για να δώσει λύσεις προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών».

Ο κ. Κουβέλης σημείωσε ότι είναι ανάγκη η χώρα να διεκδικήσει μια νέα συμφωνία με τους εταίρους, ενώ όσον αφορά το Μεσοπρόθεσμο δήλωσε ότι βασίζεται σε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και το χαρακτήρισε «ένα πενταετές πρόγραμμα απόλυτης προχειρότητας και ανειλικρίνειας». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top