Μητροπολίτης Αμβρόσιος για τον Ν.Δήμου: Παρακαλώ τον θεό να σαπίσει το στόμα του

Πρωτοφανής επίθεση Μεγαλοβδομαδιάτικα!

Μητροπολίτης Αμβρόσιος για τον Ν.Δήμου: Παρακαλώ τον θεό να σαπίσει το στόμα του

​Το «Άγιο Φως» του συγγραφέα Νίκου Δήμου «άναψε φωτιές» όχι μόνο στο ΠΟΤΑΜΙ, στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση αλλά και στην…. εκκλησία!

Λίγο πριν ο κ.Δήμου ανακοινώσει την παραίτηση του από τον πολιτικό σχηματισμό του Σ.Θεοδωράκη, ζητώντας συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος με ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο αφού του ψέλνει τον εξάψαλμο ρίχνει και ένα ανάθεμα αφήνοντας σαφεί�� αιχμές και κατά του Αρχιεπισκόπου.

«Εάν υπήρχε στιβαρά εκκλησιαστική Διοίκηση, τότε θα είχε εκδώσει ΑΦΟΡΙΣΜΟ για το ασεβέστατο αυτό ανθρωπάκι. Αφού όμως αυτό δεν έγινε, εμείς παρακαλούμε τον Θεό να σαπίσει το στόμα του!» τόνισε .

Στην Αρχιεπισκοπή παρότι δεν κρύβουν την ενόχληση τους για τα όσα υποστήριξε ο Νίκος Δήμου για το Άγιο φως κρατούν αποστάσεις από το υβρεολόγιο του Ιεράρχη και τις... υποδείξεις του προς την ηγεσία της εκκλησίας για αφορισμό του συγγραφέα.

Στην τελετή αφής του αγίου φωτός την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υφυπουργός εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος ενώ το αεροσκάφος που θα το μεταφέρει θα βρίσκεται στην Αθήνα στις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου.

BINTEO STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top