ΣΥΡΙΖΑ: Η Μέρκελ έρχεται για να επιβεβαιώσει την υποταγή του Σαμαρά

«Στο μόνο που διαπρέπει αυτή η κυβέρνηση είναι στον αυταρχισμό»

ΣΥΡΙΖΑ: Η Μέρκελ έρχεται για να επιβεβαιώσει την υποταγή του Σαμαρά
«Η επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ έρχεται να επιβεβαιώσει την πλήρη υποταγή του κ. Σαμαρά στις απαιτήσεις της πιο αντιδραστικής πολιτικής δύναμης στην Ευρώπη» αναφέρει σε σχόλιο του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την αυριανή επίσκεψη της καγκελαρίου της Γερμανίας.

«Για μια ακόμη φορά ο πρωθυπουργός θα εμφανίζεται περιχαρής μπροστά στα φωτογραφικά φλας κάνοντας βαρύγδουπες δηλώσεις για την έξοδο από την κρίση, ενώ πίσω από τις κλειστές πόρτες θα διαβεβαιώνει για την τήρηση κατά γράμμα των μνημονιακών δεσμεύσεων μετά τις εκλογές» προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι ο κ. Σαμαράς «δεν μπορεί και δεν θέλει να ταυτιστεί με τις αγωνίες του ελληνικού λαού γιατί είναι πλήρως ταυτισμένος με την κ. Μέρκελ».

Η Κουμουνδούρου τονίζει ότι ο ελληνικός λαός χρειάζεται μια κυβέρνηση «που θα θέσει στο τραπέζι τα πραγματικά αιτήματα και τις προϋποθέσεις για την έξοδο από την κρίση, την ανάγκη για κούρεμα του χρέους και για πολιτικές στήριξης της ανάπτυξης και της απασχόλησης, για την αντιμετώπιση της ανεργίας και της ανθρωπιστικής κρίσης, για αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής σε επίπεδο Ευρώπης, αλλά που θα θέσει και το ζήτημα του κατοχικού δανείου και των γερμανικών επανορθώσεων ως οφείλει μια κυβέρνηση που υπερασπίζεται τα συμφέροντα της χώρας».

«Στο μόνο που διαπρέπει η κυβέρνηση είναι στον αυταρχισμό, προσφέροντας άλλο ένα ακραίο δείγμα του, με τον αυριανό αποκλεισμό του κέντρου της Αθήνας και τη δημιουργί�� “κόκκινων ζωνών”, στην προσπάθειά της να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό» καταλήγει το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας αύριο τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή στη διαδήλωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 17.00. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top