Μήνυμα Σαμαρά στο εσωτερικό της ΝΔ: οι βουλευτές μας είναι υπεύθυνοι και το έχουν αποδείξει

«Τελειώσαμε με τα μέτρα λιτότητας και με τα μνημόνια»

Μήνυμα προς το εσωτερικό της ΝΔ και ειδικότερα προς τους βουλευτές της έστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενόψει της συζήτησης του νομοσχεδίου για τις ρυθμίσεις σχετικά με το γάλα, τα φάρμακα και τα ταξί, οι οποίες έχουν προκαλέσει τις αντιδράσεις αρκετών βουλευτών της.

Ο κ. Σαμαράς δήλωσε συγκεκριμένα: «Μετά από επτά μήνες διαπραγμάτευσης πετύχαμε μία συμφωνία που κάνει το μεγάλο βήμα μπροστά. Πρώτα απ’ όλα αναγνωρίστηκαν όλες οι επιτυχίες της χώρας. Μετά δεν θα υπάρχουν νέα μέτρα λιτότητας. Τελείωσε αυτό. Και κυρίως κρατήθηκαν άθικτες όλες οι κόκκινες γραμμές που τους είχαμε βάλει. Θα ακολουθήσει τώρα η έξοδός μας στις αγορές, μετά η συζήτηση για το χρέος. Και έτσι μόνον αρχίζουμε πια, οριστικά, να βγαίνουμε από την κρίση και από τα μνημόνια. Αυτό και μόνο μετράει σήμερα. Και αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Οι βουλευτές μας το ξέρουν. Είναι υπεύθυνοι και το έχουν αποδείξει».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top