Βίντεο: Εμπόδισαν την είσοδο Αρβανιτόπουλου-Χατζηδάκη οι εκπαιδευτικοί

Κόκκινο πανί ο Γενικός Επιθεωρητής Δηµόσιας Διοίκησης Λ.Ρακιντζής

Ένταση επικράτησε την Παρασκευή, όπως θα δείτε και στο βίντεο του Star στο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων, όταν διαμαρτυρόμενοι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί, εμπόδισαν την είσοδο του υπουργού Παιδείας, Κώστα Αρβανιτόπουλου και του Υπουργού Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, με αποτέλεσμα να μπουν στο κτίριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης από την πίσω πόρτα.

Κόκκινο πανί για τους συγκεντρωμένους η παρουσία στο συνέδριο του Γενικού Επιθεωρητή Δηµόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή.

Θέμα του συνεδρίου μεταξύ άλλων ήταν και η παρουσίαση μελέτης του ΙΟΒΕ με την οποία επιχειρείται συγκριτική ανάλυση του κόστους ανά μαθητή στη δημόσια και στην ιδιωτική εκπαίδευση με στόχο την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των δημόσιων πόρων που κατευθύνονται στη λειτουργία του δημόσιου σχολείου.

Το Σάββατο, ο κ. Αρβανιτόπουλος, όπως σας γράψαμε από το star.gr, συνόδευσε μαζί με άλλους υπουργούς τον πρωθυπουργό στο Άγιον όρος.

Κάντε κλικ και δείτε περισσότερα στο βίντεο...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top