Άκυρη η διαθεσιμότητα για 152 υπαλλήλους λόγω του… σεισμού!

Με απόφαση του Κυρ.Μητσοτάκη επιστρέφουν στην Υπηρεσία τους

Ρεπορτάζ: Γιάννης Ευσταθίου

​Να που βρέθηκαν κάποιοι ωφελημένοι από την καταστροφική μανία του σεισμού στην Κεφαλονιά. Λόγω της έκτακτης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί από την έντονη σεισμική δραστηριότητα και τα προβλήματα που έχουν προκύψει, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, έδωσε εντολή στο αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο και το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) να επισπεύσουν τη διαδικασία αξιολόγησης 152 υπαλλήλων των Τομέων Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων (ΤΑΣ) και του Τομέα Αποκατάστασης Πυρόπληκτων (ΤΑΠ) της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου -Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, οι οποίοι είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Έτσι, οι 152 αυτοί υπάλληλοι επιστρέφουν στην Υπηρεσία τους και αξιοποιούνται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, πλέον θα υπάρχει καλύτερος συντονισμός, καθώς με την προηγούμενη δομή των ΤΑΣ Μεσσηνίας, Αχαΐας, Λευκάδας και Ηλείας υπήρχε πολυδιάσπαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top