Ένοπλη παραστρατιωτική οργάνωση η Χρυσή Αυγή (ΦΩΤΟ)

"Δένουν" οι κατηγορίες για απόπειρα κατάλυσης της Δημοκρατίας

Ένοπλη παραστρατιωτική οργάνωση η Χρυσή Αυγή (ΦΩΤΟ)

Νέα δεδομένα στην υπό εξέλιξη έρευνα της Αντιτρομοκρατικής για τη δράση της Χρυσής Αυγής δημιουργεί το φωτογραφικό υλικό που οι ειδικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ εντόπισαν στους υπολογιστές βουλευτών και άλλων στελεχών της οργάνωσης και παρουσιάσαμε χθες αναλυτικά στο star.gr.

photo1.jpg

photo2.jpg

photo3.jpg

Αυτόματα όπλα που προορίζονται για τους άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων του στρατεύματος, καλάσνικοφ και πιστόλια βρίσκονταν στη διάθεση των ταγμάτων εφόδου χρησιμοποιούνταν από τα μέλη τους.

Η κατασκήνωση στον ποταμό της Νέδας είχε μετατραπεί σε κέντρο εκπαίδευσης με μάχες σώμα με σώμα, ενώ στους υπολογιστές του «πυρηνάρχη» Νίκαιας Γιώργου Πατέλη και της συζύγου του Νίτσας Σκαρπέλη βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο με καλάσνικοφ, πιστόλια, περίστροφα, πολεμικά τυφέκια, τσεκούρια, σπαθιά και ρόπαλα .
Από τα στοιχεία-φωτιά αποδεικνύεται ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργούσε ως παραστρατ��ωτική οργάνωση.Οι δικαστικές Αρχές έχουν στα χέρια τους αποδείξεις ότι ομάδες κρούσης του ναζιστικού κόμματος είναι βαριά οπλισμένες και άρτια εκπαιδευμένες. Μάλιστα, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι τα ένοπλα Τάγματα Εφόδου ήταν έτοιμα να προβούν ακόμη και σε ενέργειες κατάλυσης του δημοκρατικού πολιτεύματος.Σύμφωνα με το "Εθνος", οι ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση έχουν στην κατοχή τους διαλόγους μεσαίων στελεχών της Χ.Α, από τους οποίους διαφαίνεται ότι υπήρχε προπαρασκευή για βίαιη ανατροπή της συνταγματικής τάξης.
Εντύπωση προκαλεί η αγάπη και η μανία ….. των χρυσαυγιτών για τα όπλα που προβάλλεται με χαρακτηριστικό τρόπο μέσα από τα ντοκουμέντα … Ζευγάρια ποζάρουν με τα όπλα μέσα στις κρεβατοκάμαρες τους, χρυσαυγίτες βάζουν το πιστόλι στον κρόταφο των συναγωνιστών τους, χαιρετούν ναζιστικά έχοντας στο πλευρό τους μικρά παιδιά….
photo4.jpg

photo5.jpg

photo6.jpg

photo7.jpg

photo8.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top