Αποχαιρετισμός στο 2013 με σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου

Προεδρία, προτεραιότητες εξαμήνου και τρόικα στο επίκεντρο

Αποχαιρετισμό στο 2013 με... σύσκεψη κάνουν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και τα μέλη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης κυρίως, αλλά και όχι μόνο.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν συγκεκριμένα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ) Πάνος Τσακλόγλου.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης βρίσκονται η ελληνική προεδρία της ΕΕ, οι προτεραιότητες της ελληνικής κυβέρνησης το επόμενο εξάμηνο και η επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα, πιθανότατα στις 15 Ιανουαρίου, προκειμένου να συνεχισθεί και να ολοκληρωθεί ο έλεγχος του τελευταίου τριμήνου του 2013.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top