Έτσι θα είναι ο Αντώνης Σαμαράς τις γιορτές…

Γερμανικό δημοσίευμα για την διαγραφή Πολύδωρα

Έτσι θα είναι ο Αντώνης Σαμαράς τις γιορτές…

Ανακουφισμένος, αλλά «όχι αμέριμνος» θα είναι ο έλληνας πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, τις ημέρες των χριστουγεννιάτικων εορτών, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Tagesspiegel μετά και την συρρίκνωση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας της συγκυβέρνησης.

«Μπορεί το κοινοβούλιο στην Αθήνα να ψήφισε δύο σημαντικούς νόμους, ωστόσο ένας βουλευτής απαρνήθηκε την κυβέρνηση και η οριακή πλειοψηφία του (κυβερνητικού) συνασπισμού θρυμματίζεται κι άλλο», σχολιάζει ο αρθρογράφος, Γκερντ Χέλερ, με αφορμή τη διαγραφή του Β. Πολύδωρα από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

Ο αρθρογράφος, αναφερόμενος στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ακίνητα και του νομοσχεδίου για τους πλειστηριασμούς, σημειώνει ότι πρόκειται για πολύ μη δημοφιλείς μεταρρυθμίσεις και υπογραμμίζει ότι «η κυβέρνηση έπρεπε μέχρι την τελευταία στιγμή να τροποποιήσει αρκετές φορές τα νομοσχέδια για να εξασφαλίσει μία πλειοψηφία».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την ώρα που ο Πρωθυπουργός πρέπει να ανησυχεί για την πλειοψηφία, για τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλ. Τσίπρα, «φυσά ούριος άνεμος».

Το άρθρο, κλείνοντας, αναφέρεται στο προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες δημοσκοπήσεις και επισημαίνει ότι η Χρυσή Αυγή καθιερώνεται ως τρίτη δύναμη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top