Τσίπρας: Καταψηφίστε το νόμο για τους πλειστηριασμούς

Eίχε συνάντηση με το προεδρείο της ΕΚΠΟΙΖΩ

Τσίπρας: Καταψηφίστε το νόμο για τους πλειστηριασμούς

​Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τους βουλευτές να αναλάβουν αύριο τις ευθύνες τους, να πάψουν το κρυφτούλι, όπως είπε χαρακτηριστικά και να καταψηφίσουν το νόμο για τους πλειστηριασμούς.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΕΚΠΟΙΖΩ τόνισε πως ο νόμος που έρχεται προς ψήφιση στη βουλή κρύβει μια καταστροφική προοπτική για την ελληνική οικονομία και στην ουσία παρατείνει την ομηρία των δανειοληπτών.

«Μαζικοί πλειστηριασμοί σημαίνει ραγδαία υποτίμηση της αξίας των ακινήτων και προοπτικά σημαίνει τεράστιες μαύρες τρύπες στις ήδη προβληματικές τράπεζες. Άρα σημαίνει ότι ολοκληρώνεται ο φαύλος κύκλος της εσωτερικής υποτίμησης, της υποτίμησης της ελληνικής οικονομίας, με συνέπειες ιδιαίτερα αρνητικές για το σύνολο της κοινωνίας και της οικονομίας μας» τόνισε ο κ.Τσίπρας
Από την πλευρά της η πρόεδρος της ΕΚΠΟΙΖΩ κ.Καλαποθαράκου χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «απαράδεκτο» και κάλεσε «την ύστατη ώρα τους βουλευτές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να το καταψηφίσουν, διότι στην πραγματικότητα απελευθερώνονται οι πλειστηριασμοί».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top