Μιχαλολιάκος από Κορυδαλλό: Η Βουλή είναι ένα καρναβάλι!

«Θεατρική η αντιπαράθεση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ»

Μιχαλολιάκος από Κορυδαλλό: Η Βουλή είναι ένα καρναβάλι!

«Καρναβάλι» χαρακτηρίζει τη Βουλή ο Νίκος Μιχαλολιάκος με επιστολή του από τις φυλακές Κορυδαλλού, με την οποία σχολιάζει την επεισοδιακή ψηφοφορία της τροπολογίας για τα φάρμακα στη Βουλή.

«Η συνεδρίαση του Κοινοβουλίου της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου 2013 θύμιζε Καρναβάλι. Ύβρεις από ΣΥΡΙΖΑ προς Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ και το αντίστροφο. […] Η Χρυσή Αυγή απούσα από την κοκορομαχία, αυτό όμως δεν το ανέφεραν οι διάφοροι καθ' έξιν κατήγοροί μας που έχουν το θράσος να ισχυρίζονται ότι για τον ευτελισμό του Κοινοβουλίου φταίει... η Χρυσή Αυγή! Καρναβάλι, λοιπόν, η Βουλή και χωρίς την Χρυσή Αυγή» υποστηρίζει ο κ. Μιχαλολιάκος.

Ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής χαρακτηρίζει «θεατρική» την αντιπαράθεση των βουλευτών της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει ότι «προκαλεί θυμηδία για το επίπεδο των βουλευτών και δικαιώνει τους επικριτές του Κοινοβουλίου με τα γνωστά συνθήματά τους».

Παράλληλα, κάνει ευθεία αντιπαράθεση των γεγονότων με το 1965, λέγοντας ότι «όλοι λίγο-πολύ γνωρίζουν ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Μπορεί παραλλαγμένη, αλλά επαναλαμβάνεται».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top