Συγχαρητήρια Δένδια εκ μέρους της κυβέρνησης στους αστυνομικούς που συνέλαβαν τους δραπέτες

Επίσκεψη του Υπουργού σε Καστοριά και Γρεβενά

Συγχαρητήρια Δένδια εκ μέρους της κυβέρνησης στους αστυνομικούς που συνέλαβαν τους δραπέτες

Τα θερμά του συγχαρητήρια εκ μέρους της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού για την επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας να συλλάβει τρεις επικίνδυνους αλβανούς δραπέτες στα ελληνοαλβανικά σύνορα εξέφρασε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Ν. Δένδιας, κατά τη συνάντησή του σήμερα μαζί τους, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην Καστοριά.

«Θα ήθελα και εκ μέρους του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά και εκ μέρους της Κυβέρνησης να συγχαρώ τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας που έφεραν σε πέρας την ιδιαίτερα επικίνδυνη επιχείρηση σύλληψης των Αλβανών δραπετών. Νομίζω ότι τα παιδιά αυτά έδειξαν με τη στάση τους ξεκάθαρα το τι προσφέρει ο Έλληνας Αστυνομικός στην ελληνική κοινωνία στην πολύ μεγάλη προσπάθεια για την προστασία της ζωής, της περιουσίας, της αξιοπρέπειας των Ελλήνων πολιτών. Οι άνδρες αυτοί θα τιμηθούν από την Ελληνική Αστυνομία και από εμένα, αλλά προς το παρών θα μου επιτρέψετε να τους απευθύνω τα θερμότερα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μου» τόνισε ο κ. Δένδιας.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη συμμετείχε σε σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς και αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκ�� να βελτιωθεί η φύλαξη των ελληνοαλβανικών συνόρων, με θερμικές κάμερες και τετρακίνητα περιπολικά, όπως συμβαίνει στον Έβρο.

Ο κ. Δένδιας παρέστη επίσης σε εκδήλωση για γονείς και μαθητές στα Γρεβενά, για τους κινδύνους κακόβουλης χρήσης του διαδικτύου εις βάρος παιδιών και εφήβων, την οποία διοργάνωσε η υποδιεύθυνση δίωξης οικονομικού και ηλεκτρονικού εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top