Κακλαμάνης: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα ρίξει την κυβέρνηση

«Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δίνουμε “λευκή επιταγή” στην κυβέρνηση»

Κακλαμάνης: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα ρίξει την κυβέρνηση

Τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση επιβεβαίωσε ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο οποίος ωστόσο πρόσθεσε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δίνει «λευκή επιταγή» στην κυβέρνηση.

«Το ΠΑΣΟΚ δε πρόκειται να ρίξει την κυβέρνηση. Αποστασία από το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να υπάρξει» τόνισε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής μιλώντας στην Ολομέλεια.

Ωστόσο, ο κ. Κακλαμάνης ξεκαθάρισε πως «η στήριξη αυτή του ΠΑΣΟΚ δεν συνιστά “λευκή επιταγή”» και προειδοποίησε πως το κόμμα του «δεν πρόκειται να περάσει οτιδήποτε για το οποίο δεν έχει δεσμευτεί για τη σωτηρία της χώρας».

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής άφησε αιχμές και για τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο τονίζοντας ότι παίρνει αποφάσεις και νομοθετεί για θέματα χωρίς καν να έχουν συζητηθεί στην Επιτροπή των Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

«Μπορεί κάποια στιγμή να σκεφτήκατε κάτι καλό. Σημαίνει αυτό ότι δεν χρειάζεται η διαβούλευση και να λειτουργήσουν οι Επιτροπές;» αναρωτήθηκε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Τέλος, ο κ. Κακλαμάνης ζήτησε από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη να επιδείξει μεγαλύτερο σεβασμό στον κ. Κρεμαστινό, τον οποίο «σέβονται όλοι στην ακαδημαϊκή κοινότητα».

* Το βίντεο είναι από το enikos.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top