Έλληνα βοσκέ Keep walking:Αν σε δαγκώσει ένα απ'τα καγκουρό σου,έχει φροντίσει ο υπουργός σου!

Αποκαλύψεις για τα ΚΕΝ και νέες κόντρες με πρωταγωνιστή τον Γεωργιάδη

Έλληνα βοσκέ Keep walking:Αν σε δαγκώσει ένα απ

Άλλο ένα παράδοξο στην Ελλάδα των αγελάδων, των κατσικιών, των προβάτων, των σκυλιών, των φιδιών και των ψαριών βλέπει το φως της δημοσιότητας! Ήξερες εσύ, πως στα Κλειστά Ενοποιημένα Νοσήλια υπάρχει πρόβλεψη για δάγκωμα από καγκουρό;;;;;;

Και όμως, στην χώρα που τα καγκουρό τα βλέπουμε μόνο από καρτ ποστάλ, φωτογραφίες και ντοκιμαντέρ υπάρχει πρόβλεψη για το ποσό που θα πρέπει να πληρώσουμε στα νοσοκομεία σε περίπτωση που μας δαγκώσει καγκουρό!!!!! Αυτό αποκάλυψε σήμερα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας για τα ΚΕΝ, τα οποία φτιάχτηκαν με Αυστραλιανά πρότυπα μετά από πρόταση της βουλευτού των ΑΝΕΛ Χρυσούλας Γιαταγάνα προς τον υπουργό.

«Τα Κλειστά Ενοποιημένα Νοσήλια που έχουμε στην Ελλάδα σήμερα έχουν φτιαχτεί βάσει των προτύπων της Αυστραλίας. Γι’ αυτό και πρέπει να σας πω πως λόγω του ότι φτιάχτηκαν πιστά βάσει των προτύπων της Αυστραλίας, τους ξέφυγε και έχουμε και ένα ΚΕΝ για δάγκωμα από καγκουρό! Το ξέρετε; Γιατί έκαναν επακριβή μετάφραση και έτσι προβλέπουμε στα νοσοκομεία τι θα πληρώσουμε αν σε δαγκώσει καγκουρό» είπε ο κ.Γεωργιάδης και με χιούμορ συμπλήρωσε: «Εάν εσύ βρεις καγκουρό στην Αθήνα να σε δαγκώσει, γράψε μου», αφήνοντας μας με ανοιχτό το στόμα!!!

Κόντρα Άδωνι-Δραγασάκη

Εν τω μεταξύ, μικρής έντασης επεισόδιο υπήρξε και μεταξύ των Γεωργιάδη και Ι. Δραγασάκη όταν ο πρώτος απευθυνόμενος προς την πτέρυγα των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι είναι λάτρεις του δολαρίου και ίσως αυτό να εξηγεί την σύμπραξη με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που προήδρευε, τον διέκοψε προκειμένου να αναφέρει ότι «αυτά λ��γονται με την ανοχή του προεδρείου».

Άμεση ήταν η αντίδραση του κ.Γεωργιάδη, ο οποίος του είπε «θα ήθελα να δείξετε και σε εμένα την ανοχή που δείξατε στην κα. Γιαταγάνα όταν είπε ότι κάνουμε τα χατίρια της Μέρκελ για να μείνουμε στις υπουργικές μας καρέκλες».

Νωρίτερα, η κ.Γιαταγάνα απευθυνόμενη στον υπουργό αναφέρθηκε σε χθεσινή δήλωση του σύμφωνα με την οποία ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι δεν θα αφήσει να του πάρει την δόξα η τρόικα. Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε «είναι η πιο κυνική και απάνθρωπη δήλωση. Μα να λέτε να μην σας πάρουν την δόξα για τις απολύσεις. Να τις κάνετε λοιπόν και να πάρετε την δόξα αλλά να γνωρίζετε ότι θα σας συνοδεύει για όλη σας την ζωή…».

«Ενίοτε το σωστό περιλαμβάνει και απολύσεις. Να μην έχουν αγωνία οι γιατροί του ΕΣΥ δεν θα υπάρξουν απολύσεις. Άλλο όμως το ΕΣΥ και άλλο το υπόλοιπο δημόσιο στο οποίο ανήκει και ο ΕΟΠΥΥ» τόνισε ο υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης στην Ολομέλεια της Βουλής, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν απολύσεις στον χώρο της Υγείας.

BINTEO STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top