Έκτακτη συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου

Συναγερμός στην κυβέρνηση για την τρόικα και τις εξελίξεις

Έκτακτη συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου

Νέα έκτακτη συνάντηση θα έχουν το απόγευμα της Τετάρτης ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, στο Μέγαρο Μαξίμου. Στις 6 μ.μ, μόλις εβδομάδα μετά το τελευταίο ραντεβού τους, οι κκ Σαμαράς και Βενιζέλος θα καθίσουν και πάλι στο τραπέζι, προκειμένου να συζητήσουν όλα τα καυτά θέματα της επικαιρότητας.

Στο θέμα των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, που ξεκινούν και πάλι την Δευτέρα, στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Στο επίκεντρο της συζήτησης μεταξύ Σαμαρά και Βενιζέλου θα βρεθεί το χρηματοδοτικό κενό για το 2014, για το οποίο οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού εκτιμούν ότι θα επιτευχθεί σημείο προσέγγισης εντός του Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζουμε πως την περασμένη Τετάρτη οι δύο πολιτικοί αρχηγοί είχαν ξανασυναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου και συμφώνησαν στο κείμενο της προγραμματικής συμφωνίας. Από τότε, όμως έχουν προκύψει μια σει��ά από ζητήματα, τόσο με τις αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ για την προγραμματική συμφωνία, όσο και μετά τις δηλώσεις του Απ. Τζιτζικώστα που προκάλεσαν νέες ενδοκυβερνητικές τριβές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top