Παππάς: Η Χρυσή Αυγή δεν είναι πρόσωπα. Είναι ιδέα

«Εισαγάγαμε νέα ήθη και προτάσεις που τις ήθελε χρόνια ο λαός»

Παππάς: Η Χρυσή Αυγή δεν είναι πρόσωπα. Είναι ιδέα

«Η Χρυσή Αυγή δεν είναι πρόσωπα, είναι ιδέα» δηλώνει ο προφυλακισμένος Χρήστος Παππάς, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση στοχοποίησε τη Χρυσή Αυγή λόγω της δημοσκοπικής της ανόδου.

«Εφάρμοσαν το σχέδιό τους, το “plan B” της ΝΔ του Σαμαρά, με τίτλο “Πολιτική εξόντωση της Χρυσής Αυγής” γιατί οι κρυφές δημοσκοπήσεις έδιναν στη Χρυσή Αυγή κοντά στο 20% και έδειχναν άνετη εκλογή του Ηλία Κασιδιάρη στον δήμο της Αθήνας» αναφέρει ο κ. Παππάς, δηλώνοντας πως η Χρυσή Αυγή «αποτελεί την μοναδική γνήσια αντιμνημονιακή πολιτική δύναμη στη χώρα που αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες γιατί στέκεται πέραν της Δεξιάς και της Αριστεράς».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής δηλώνει πως το κόμμα του έχει ζητήσει κατάργηση της κρατικής επιχορήγησης για όλα τα κόμματα αλλά και την μείωση των βουλευτικών αποζημιώσεων, ενώ κάνει λόγο για αντισυνταγματικές προφυλακίσεις αφού δεν είχε αρθεί η ασυλία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Ο ίδιος, δηλώνει «περήφανος Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και Χρυσαυγίτης» και τονίζει με βεβαιότητα ότι «η Αλήθεια θα νικήσει», ενώ σημειώνει πως η Χρυσή Αυγή εισήγαγε στο Κοινοβούλιο «νέα ήθη και προτάσεις που τις ήθελε χρόνια ο λαός».

Τέλος, απαντώντας στην ερώτηση «γιατί δεν κατέβασε η Χρυσή Αυγή τον κόσμο της στο δρόμο να διαμαρτυρηθεί», απαντά πως το κόμμα του δεν επιθυμεί τη δημιουργία εμφυλιοπολεμικού κλίματος: «Δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ΝΔ. Δεν θέλουμε να καλλιεργήσουμε εμφυλιοπολεμικό κλίμα και να ρίξουμε νερό στον μύλο των ξένων κέντρων εξουσίας που απεργάζονται και αποσκοπούν στην λεηλασία και τον διαμελισμό κυριολεκτικά της Ελλάδος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top