Έξαλλος ο Κασιδιάρης για την αναστολή χρηματοδότησης της Χ.Α -ΒΙΝΤΕΟ

Οι Χρυσαυγίτες κατέθεσαν ένσταση αντισυνταγματικότητας κατά της τροπολογίας

​«Η τροπολογία που κατατίθεται και στηρίζεται από όλο το κλεπτοκρατικό τόξο είναι καταφανώς παράνομη και ��ντισυνταγματική» υποστήριξε από το περιστύλιο της βουλής, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, σχολιάζοντας την διάταξη για την διακοπή της χρηματοδότησης κομμάτων.

«Όταν οι κλέφτες κατάλαβαν πως η Χρυσή Αυγή απειλεί τη διεφθαρμένη εξουσία τους, αποφάσισαν να φυλακίσουν βουλευτές, να καταλύσουν το Σύνταγμα και να φέρουν προς ψήφιση παράνομους νόμους. Ο Αγώνας για την Ελλάδα, ο νόμιμος πολιτικός Αγώνας για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Αξιοπρέπεια δεν πρόκειται να σταματήσει» πρόσθεσε ο κ.Κασιδιάρης, ανακοινώνοντας πως η Χρυσή Αυγή κατέθεσε ένσταση αντισυνταγματικότητας κατά της τροπολογίας .

Σε ανακοίνωση τονίζεται πως η Χρυσή Αυγή «από την πρώτη στιγμή κατέθεσε πρόταση νόμου για κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης σε όλα τα κόμματα. Τότε είχαν δηλώσει πως κάτι τέτοιο είναι αντισυνταγματικό. Η Χρυσή Αυγή πληρώνει την πολιτική επιλογή να επιστρέφει μέσω κοινωνικών δράσεων στον ελληνικό λαό την κρατική χρηματοδότηση, αντί να την κάνει βίλες και πισίνες όπως πράττουν τα ανδρείκελα της κλεπτοκρατίας».

Δείτε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top