Η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει για άρση της ασυλίας ΟΛΩΝ των βουλευτών της ΧΑ

Λοβέρδος: Εναντίον συγκεκριμένων ο φάκελος - Βουδούρης: Να αρθεί σε όλους

Η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει για άρση της ασυλίας ΟΛΩΝ των βουλευτών της ΧΑ

«Θα πρέπει να το ζητήσει η Δικαιοσύνη για να αρθεί η ασυλία όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής» υποστήριξε ο πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα Ανδρέας Λοβέρδος (και) με την ιδιότητα του συνταγματολόγου.

«Οι δικαστές ασκούν το έργο τους. Δεν επιτρέπεται σε ένα�� βουλευτή ή υπουργό να σχολιάζει το έργο τους ή να προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις τους. Ο φάκελος που έρχεται στη Βουλή δεν έρχεται εναντίον όλων αλλά εναντίον συγκεκριμένων βουλευτών και επ’ αυτού θα αποφασίσει η Βουλή» εξήγησε ο κ. Λοβέρδος στο STAR.

Ανάλογα τοποθετήθηκε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης, ο οποίος –μιλώντας στο STAR- εκτίμησε ότι η Δικαιοσύνη τελικά θα αποφασίσει βάσει στοιχείων την άρση της ασυλίας σε όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής: «Αυτό θα το αποφασίσει η Δικαιοσύνη. Με τα στοιχεία που έχουμε, εγώ δεν μπορώ να φανταστώ ότι οι βουλευτές της ΧΑ δεν είναι η ηγετική ομάδας της εγκληματικής οργάνωσης και εκτιμώ ότι πρέπει να αρθεί η βουλευτική τους ασυλία».

Ο ίδιος, πρόσθεσε ότι τη Χρυσή Αυγή «δεν πρέπει να τη θέσουμε εκτός νόμου αλλά να διαπιστώσουμε ότι είναι εκτός νόμου» και σημείωσε ότι υπάρχει ένα κενό καθώς μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κουβέντα για την ίδια την εγκληματική οργάνωση: «Ενδεχομένως θα κατηγορηθούν ο αρχηγός, ο υπαρχηγός και όλα τα στελέχη και η εγκληματική οργάνωση θα συνεχίζει να δρα, να κατεβαίνει στις εκλογές, κλπ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top