ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι θα ψάξει το ΣΔ��Ε που μπαίνει επίσημα στην Χρυσή Αυγή

Θα περάσουν από κόσκινο το ακροδεξιό κόμμα οι «ράμπο»

​Την εντολή που περίμεναν από τους ανακριτές, έλαβαν σύμφωνα με πληροφορίες οι Ράμπο του ΣΔΟΕ, για να ξεκινήσου�� τον έλεγχο για τη Χρυσή Αυγή, καθώς όπως έλεγαν όλες τις τελευταίες ημέρες, δεν μπορούν να έχουν ελευθερία κινήσεων-νόμιμα- αν δεν είχαν εισαγγελική εντολή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο έλεγχος θα γίνει σε δύο κατευθύνσεις:

-Η μία είναι ένας-ένας οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

-Η άλλη είναι τα βιβλία του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Ο έλεγχος, σύμφωνα με τους Ράμπο του ΣΔΟΕ που θεωρούν ότι έχουν τα χέρια τους ελεύθερα να ψάξουν τα πάντα, θα εκταθούν τουλάχιστον σε βάθος δεκαετίας, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν υποβληθεί "πόθεν έσχες" από τους βουλευτές. (σ.σ. αυτό που υπεβλήθη φέτος αφορά τα εισοδήματα του 2012). Στο ΣΔΟΕ εξηγούν ότι ο έλεγχος σε βάθος δεκαετίας θα αφορά σε όλο το φάσμα της περιουσιακής κατάστασης ενός εκάστου των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, με άνοιγμα των τραπεζικών τους λογαριασμών και διασταυρώσεις των καταθέσεων όπως έχουν εξελιχτεί τα τελευταία 10 χρόνια όσο και διασταύρωση των δηλωθέντων εισοδημάτων. Παράλληλα θα ελεγχθεί και η απόκτηση κάθε άλλου περιουσιακού στοιχείου, από αυτοκίνητα μέχρι ακίνητα και κινητά ιδιαίτερης αξίας.

Για το ίδιο το Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή ως Κόμμα, ο έλεγχος θα εκταθεί, λένε στο ΣΔΟΕ, στα βιβλία του αλλά και σε "τ��ιγωνικές συνδέσεις" με επιχειρηματικές δραστηριότητες βουλευτών του καθώς και με διασταυρώσεις κάθε προμηθευτή του κόμματος.

Στο ίδιο μήκος κύματος θα ελεγχθούν και τα οικονομικά στοιχεία από χρηματοδοτήσεις -φανερές και αφανείς- από φίλα προσκείμενους στη ΧΑ, επιχειρηματίες αλλά και απλού κόσ��ου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top