Ν. Χατζηνικολάου στο Star: ας βγάλουν τον σκασμό όσοι ασκούν κριτική στη Δικαιοσύνη!

«Ο Δένδιας τόλμησε κάτι που ουδείς άλλος το επιχείρησε»

Να σταματήσει η προσπάθεια επηρεασμού της Δικαιοσύνης ζήτησε ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου, κατά το καθιερωμένο σχόλιό του στο δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

«Έχουμε πει ότι καλό είναι να μην υπάρχουν πανηγυρισμοί, όπως είπα στο ραδιόφωνο. Αλλάζουν αυ��οί κάθε μέρα. Άλλοι πανηγύριζαν το Σάββατο, άλλοι χθες και άλλοι σήμερα. Και άλλοι είχαν βάλει πλερέζες το Σάββατο, άλλοι χθες και άλλοι σήμερα… Να βγάλουν όλοι τον σκασμό και να αφήσουν την ελληνική δικαιοσύνη να κάνει καλά τη δουλειά της. Όποτε παρεμβαίνουν προκαλούν στρεβλώσεις τις οποίες δεν χρειάζεται η Ελληνική Δημοκρατία».

Ο Ν. Χατζηνικολάου ανέφερε τι του θυμίζουν οι εικόνες με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, μόλις ανακοινώθηκε από ανακριτή και εισαγγελέα ότι δεν προφυλακίζονται: «Σκεφτόμουν τι μου θύμισαν οι εικόνες βουλευτών που κλωτσούν κάμερες, όπως του Reuters ή τους τεχνικούς των κα��αλιών. Ξέρετε τι μου θύμισαν πάρα πολύ έντονα; Τις εικόνες με την προσαγωγή του Πάσσαρη. Αυτός έφτυνε τους δημοσιογράφους και κλωτσούσε τους καμεραμάν. Αυτή η εικόνα ενός κόσμου βουτηγμένου στην αλητεία είναι που θα μείνει».

Ο κ. Χατζηνικολάου συμπλήρωσε ότι το επόμενο διάστημα θα συζητηθεί η άρση ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής για άλλα αδικήματα, οπότε ορισμένοι που δεν κρίθηκαν προφυλακιστέοι μπορεί να βρεθούν ξανά αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος πρόσθεσε σχολιάζοντας τις ενέργειες του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Ν. ��ένδια: «Όσα σχόλια έγινα εις βάρος του είναι πολύ άδικα. Δέχθηκε επιθέσεις γιατί είναι ο μόνος που έκανε κάτι που δεν τόλμησε να κάνει κανείς άλλος ούτε στην κυβέρνηση ούτε στην αντιπολίτευση: συνέδεσε τις δικογραφίες μεταξύ τους και αυτό ήταν μία κίνηση εξαιρετική. Εκεί υπάρχει ένα συν».

Πρόσθεσε όμως ότι δεν καταλαβαίνει την σημερινή του δήλωση ότι αν είχαν ζητηθεί περαιτέρω στοιχεία θα τα έστελνε. «Αφού τους φακέλους τους έστειλε ο ίδιος, αν υπάρχουν άλλα στοιχεία η αστυνομία ας τα στείλει άμεσα» κατέληξε ο κ. Χατζηνικολάου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top