Απίστευτο: Ο ευρωπαϊκός Βορράς «κλείνει» τα σύνορα στους Έλληνες μετανάστες!

Ολλανδία και Βρετανία ζητούν πλαφόν στον αριθμό – Σύμφωνη και η Γερμανία!

Να «κλείσει» τα σύνορα του για τους Έλληνες μετανάστες που αναζητούν μια διέξοδο στο ποτάμι της ανεργίας που τους πνίγει θέλει ο ευρωπαϊκός Βορράς!

Το θέμα συζητήθηκε στο Κολέγιο Επιτρόπων στις Βρυξέλλες μετά από πρόταση των Ολλανδών και των Βρετανών, η οποία μάλιστα βρήκε συμπαραστάτες τους Γερμανούς και τους Σουηδούς!

Σύμφωνα με το σκεπτικό των βορειοευρωπαίων, πρέπει να μπει ένα «πλαφόν» στους εργαζόμενους που μετακινούνται από τις χώρες σε κρίση (Ελλάδα, Ιταλία, Πορτογαλία και Ισπανία) με σκοπό την εργασία!

Η ε��δηση προκάλεσε αντιδράσεις καθώς μια σχετική απόφαση θα έθετε σε κίνδυνο την ενότητα της ΕΕ, ρίχνοντας στον κάδο των σκουπιδιών την αλληλεγγύη της Ένωσης στα κράτη-μέλη που δοκιμάζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έντονη αντίδραση υπήρξε και από την πλευρά της Ελληνίδας Επιτρόπου Μαρίας Δαμανάκη η οποία ζήτησε να διακοπεί η σχετική συζήτηση καθώς με την ισχύουσα νομοθεσία της Ε.Ε. οι πολίτες των κρατών-μελών μετακινούνται ελεύθερα εντός των ορίων της Ε.Ε..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top