Τσίπρας: η κυβέρνηση θέλει να δυναμιτίσει το πολιτικό σκηνικό

Νέα επίθεση κατά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας: η κυβέρνηση θέλει να δυναμιτίσει το πολιτικό σκηνικό
Νέες βολές κατά του Αντώνη Σαμαρά αλλά και του «πρωθυπουργικού περιβάλλοντος» εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά την εισήγησή του στην Κ.Ο. του κόμματος.

Όπως υποστήριξε ο κ. Τσίπρας, το Μέγαρο Μαξίμου «επιμένει στην επικίνδυνη θεωρία των δύο άκρων με στόχο να δυναμιτίσει το πολιτικό σκηνικό».

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίσθηκε επίσης ότι οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη Χρυσή Αυγή αποτελούν δικαίωση του αντιφασιστικού κινήματος και του ΣΥΡΙΖΑ και ότι ο κ. Σαμαράς «αναγκάστηκε να προχωρήσει στο αυτονόητο κάτω από την πίεση της ελληνικής, αλλά και της διεθνούς κοινής γνώμης». Όπως πρόσθεσε χαρακτηριστικά, «δεν ήταν επιλογή τους, αναγκάστηκαν».

Ο κ.Τσίπρας εκτίμησε ότι έρχονται «κοινωνική κόλαση» και νέα σκληρά μέτρα και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δεν μπορεί να αντέξει την καταστροφή που προκαλεί, παρά μόνο αν επενδύσει στη στρατηγική της έντασης, στη στρατηγική της πόλωσης».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ και την τακτική του μπροστά στις εξελίξεις ανέφερε: «Όχι μόνο πρέπει να προετοιμαστεί για προβοκατόρικες ενέργειες, αλλά να εργαστεί για να τις ακυρώσει. Να απομονώσουμε όσους δεν διστάζουν ακόμα και τον διχασμό, προκειμένου να μείνουν στην εξουσία. Και να αποτελέσουμε εγγύηση της ομαλότητας και της σταθερότητας για τη μεγάλη δημοκρατική πλειοψηφία του λαού μας». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top