ΠΑΣΟΚ: O ΣΥΡΙΖΑ γλείφει τον…. Άσμουσεν!!!!

Νέα κόντα Βενιζέλου-Τσίπρα με αφορμή το δημοσίευμα της Die Welt

ΠΑΣΟΚ: O ΣΥΡΙΖΑ γλείφει τον…. Άσμουσεν!!!!

Νέος «πόλεμος» άνοιξε σήμερα μεταξύ ΠΑΣΟΚ–ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την καταγγελία μέσω δημοσιεύματος της εφημερίδας Die Ziet πως o Ευάγγελος Βενιζέλος πρότεινε στον Γεργκ Άσμουσεν «μαγείρεμα» στοιχείων!

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ανακοίνωση του αναφέρει πως «ο κ. Βενιζέλος βρίσκεται πολλαπλά εκτεθειμένος, καθώς έφτασε στο σημείο να ζητήσει από τον κ. Άσμουσεν να «πειράξει» τα στοιχεία για το έλλειμμα του προϋπολογισμού, ώστε η κυβέρνηση να καλύψει την αποτυχία της».

«Γνωστοί για τα “μαγειρέματα”, αφού φούσκωσαν τα ελλείμματα για να μας βάλουν στα μνημόνια, δεν διστάζουν να κάνουν το οτιδήποτε για να παρουσιάσουν την καταστροφική τους πολιτική ως πετυχημένη» τονίζει η ίδια ανακοίνωση, τονίζοντας πως «το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πείθουν».

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «γλείφει» τον κ. 'Ασμουσεν της ΕΚΤ.

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα αφού είχε προηγηθεί η διάψευση από τον κ. Βενιζέλο του σχετικού δημοσιεύματος, που χαρακτηρίζεται «απολύτως ανακριβές και γελοίο», την οποία προφανώς η Κουμουνδούρου δεν έλαβε υπόψη της.

Παράλληλα, η Χαριλάου Τρικούπη κατηγορεί τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι κατά τη χθεσινή συνάντησή του με τον κ. 'Ασμουσεν «δήλωσε ότι το ελληνικό δημόσιο χρέος δεν είναι βιώσιμο, υπονομεύοντας εν ψυχρώ τις προσπάθειες της χώρας και τις θυσίες του ελληνικού λαού».

Και «ταυτίστηκε με τους πιο ακραίους διεθνείς κύκλους που τροφοδοτούν συνεχώς την αβεβαιότητα σε βάρος της Ελλάδας και της Ευρωζώνης συνολικά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top