Εκτός ελέγχου η «φωτιά» ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ για το δημόσιο!

Πολλά τα «μέτωπα» της ..διαθεσιμότητας

​Η κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων προκαλεί συγκρούσεις ανάμεσα στα κόμματα, αφού πέρα από τις αντιδράσεις σύσσωμης της αντιπολίτευσης, σήμε��α ξέσπασε νέα διαμάχη ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ.

Αφορμή ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου κατά του πρώην υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη, τον οποίο κατηγόρησε για μεγάλες καθυστερήσεις στο έργο του...

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΔΗΜΑΡ στα πυρά του κ.Κεδίκογλου.

«Οι επιθέσεις υπουργών του ΠΑΣΟΚ στο έ��γο του κ. Μανιτάκη στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης επιχειρούν να συσκοτίσουν τα πράγματα και να κρύψουν την ευθύνη του ΠΑΣΟΚ που συμφώνησε στην απορρύθμιση του δημόσιου τομέα. Τι θέλουν να δικαιολογήσουν άραγε; Τη συμφωνία τους για οριζόντιες απολύσεις;» διερωτήθηκε το κόμμα του Φώτη Κουβέλη .

Ο υφυπουργός Παιδείας έστρεψε παράλληλα τα βέλη του και στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα σε ρωσικό κανάλι πως «η λύση δεν είναι να ξεπουλήσουμε την Ακρόπολη»

Την ίδια ώρα, οι αντιδράσεις για την κινητικότητα συνεχίζονται, και σήμερα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ έκαναν κατάληψη στο κεντρικό κτίριο του οργανισμού στον Άλιμο, διαμαρτυρόμενοι για τους 250 εργαζόμενους, σε σύνολο δύο χιλιάδων, που μπαίνουν σε διαθεσιμότητα.

Και στην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία «συννέφιασε» παρά τις καλοκαιρινές θερμοκρασίες, καθώς μπαίνουν στην κινητικότητα 15 άτομα, γεγονός που προκαλεί την αντίθεση των εργαζομένων.

Αύριο Πέμπτη πάντως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με εκπροσώπους νοσοκ��μείων τα οποία ενοποιούνται ή αλλάζουν μορφή.

Βίντεο star

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top