«Πίσω στο σπίτι» το ΠΑΣΟΚ που μετακόμισε ξανά στη Χαριλάου Τρικούπη

Ζήτησε και ρύθμιση χρεών από τις ΔΕΚΟ!

«Πίσω στο σπίτι» το ΠΑΣΟΚ  που μετακόμισε ξανά στη Χαριλάου Τρικούπη
«Πίσω στο σπίτι» γύρισε το ΠΑΣΟΚ, το οποίο επέστρεψε στην ιστορική του έδρα στη Χαριλάου Τρικούπη, σε εφαρμογή της απόφασης του προέδρου του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Η απόφαση που ελήφθη εδώ και λίγους μήνες βασίσθηκε σε οικονομικούς κυρίως λόγους (καθώς τα έξοδα για τα πολυτελή γραφεία στην Ιπποκράτους ήταν δυσβάστακτα και το ενοίκιο στα παλιά του γραφεία σαφώς χαμηλότερο), χωρίς να λείπουν εντελώς οι «πονηρές» ερμηνείες για πλήρη αποσύνδεση από την εποχή της ηγεσίας του Γιώργου Παπανδρέου.

Το γυμναστήριο πάντως του Γιώργου Παπανδρέου δόθηκε ως δωρεά στο Άσυλο Ανιάτων προκειμένου να γυμνάζονται άτομα με ειδικές ανάγκες που φιλοξενούνται σε αυτό.

Μάλιστα, η μετακόμιση του ΠΑΣΟΚ έγινε από τους ίδιους τους υπαλλήλους και τα... στελέχη του κόμματος, επειδή δεν υπήρχαν χρήματα για μίσθωση μεταφορικών εταιρειών!

Στα αξιοσημείωτα είναι επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ζητήσει ρύθμιση χρεών από τις ΔΕΚΟ στις οποίες έχει συσσωρευτούν οφειλές. Κάτι σαν «ευαίσθητη κοινωνική ομάδα» δηλαδή… Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top