Γ. Παπακωνσταντίνου:«Ούτε σινεμά δεν πάω... Δεν βρίσκω δουλειά»

Τι λέει σε στενούς του συνεργάτες και πως περνάει τις ημέρες του ο πρώην «τσάρος»

Γ. Παπακωνσταντίνου:«Ούτε σινεμά δεν πάω... Δεν βρίσκω δουλειά»

«Είχα άγνοια κινδύνου... Αν ήμουν παλιά καραβάνα, θα το χειριζόμουν αλλιώς», λέει και ξαναλέει σε στενούς φίλους και συνεργάτες ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος επιμένει να χαρακτηρίζει τον εαυτό του εξιλαστήριο θύμα.

Λίγες ημέρες μετά την παραπομπή του στο Δικαστικό Συμβούλιο ο κ. Παπακωνσταντίνου παραδέχεται ότι είχε ευθύνη που δεν βρέθηκε το πρωτότυπο CD της λίστας Λαγκάρντ, αλλά αρνείται ότι το έκανε εσκεμμένα. Αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω θα είχε χειριστεί το θέμα αλλιώς. Όπως φέρεται να λέει, δεν θα έδινε τόση βάση στην ουσία, αλλά θα ήταν πιο τυπικός.

Όσον αφορά το «σήμερα» αυτό που του προκαλεί μεγάλη δυσκολία στα επαγγελματικά του είναι ότι καθυστερεί η υπόθεση του και δεν μπορεί να βρει δουλειά, αφού οι πόρτες των μεγάλων διεθνών οργανισμών είναι κλειστές μέχρι να ξεκαθαρίσει η δικαστική περιπέτεια.

Και η προσωπική του ζωή πάντως είναι το ίδιο δύσκολη. Δεν σηκώνει τα τηλέφωνα, παρά σε ελάχιστους δικούς του ανθρώπους, ενώ οι έξοδοι από το σπίτι του έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο. «Δεν πάω ούτε ένα σινεμά, είμαι στο σπίτι ή σε σπίτια φίλων», λέει σε στενούς του συνεργάτες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top