Επιβεβαίωση Κεδίκογλου: Οι αρχηγοί υπέγραψαν non paper με τα σημεία συμφωνίας την Τετάρτη

"Υπήρχε συμφωνία" τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Επιβεβαίωση Κεδίκογλου: Οι αρχηγοί υπέγραψαν non paper με τα σημεία συμφωνίας την Τετάρτη

Για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, επιβεβαιώνοντας μεταξύ άλλων την αποκάλυψη πως την Τετάρτη το βράδυ οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν υπογράψει non paper- ένα κείμενο (μια κόλλα χαρτί) με όλα τα σημεία συμφωνίας.

«Την τελευταία στιγμή προσήλθε με άλλες θέσεις ο κ.Κουβέλης» τόνισε ο κ.Κεδίκογλου στην εκπομπή "Πρωινό ΑΝΤ1", ρίχνοντας το μπαλάκι στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ για την πολιτική "κρίση" που έχει ξεσπάσει.

«Υπήρχε συμφωνία για το πλαίσιο που θα μπορούσε να ακολουθηθεί, το μόνο που δεν είχε καθοριστεί ήταν ο ακριβής αριθμός των υπαλλήλων» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τονίζοντας την πρόθεση του πρωθυπουργού να αυξηθεί ο αριθμός των υπαλλήλων που θα έπιαναν δουλειά στη μεταβατική ΕΡΤ!

Ερωτώμενος για την επόμενη μέρα και τη στάση της ΔΗΜΑΡ, μετά τις δηλώσεις Κουβέλη πως δεν κάνει βήμα πίσω στο θέμα της ραδιοτηλεόρασης ο κ.Κεδίκογλου είπε χαρα��τηριστικά «ελπίζουμε σε συνέχιση της στήριξης από τη ΔΗΜΑΡ» .

Ο κ.Κεδίκογλου ξεκαθάρισε πάντως πως η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις.

«Πρέπει να προχωρήσουμε . Δεν πρέπει να πέσουμε σε ακυβερνησία και σε στασιμότητα» συμπλήρωσε ο κ.Κεδίκογλου, δίνοντας τα εύσημα στο Πασοκ για την "υπεύθυνη" όπως ο ίδιος τόνισε, στάση του.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top