Εμπλοκή στη συνάντηση των αρχηγών – Εκτάκτως οι υπουργοί στο Μαξίμου!

Συνεδριάζουν οι ΚΟ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ - Κουβέλης: Πλήρης η διαφωνία

Εμπλοκή στη συνάντηση των αρχηγών – Εκτάκτως οι υπουργοί στο Μαξίμου!

Ρεπορτάζ: Αλέξης Διακόπουλος

Πρώτη ανάρτηση: 20/6/2013 - 22.02

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από το μέτωπο της σύσκεψης των αρχηγών, αφού πριν από λίγη ώρα ο πρωθυπουργός κάλεσε τους υπουργούς της κυβέρνησης να μεταβούν στο Μέγαρο Μαξίμου! Ήδη οι πρώτοι έχουν αρχισει να φθάνουν...

Σημειώνεται ότι θα παρευρεθούν και οι κ. Μειμαράκης και Μπούρας, γραμματέας κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ.

Η σύσκεψη των αρχηγών είχε διακοπεί λίγο μετά τις 22.00 με τους κ. Βενιζέλο και Κουβέλη να βγαίνουν από την αίθουσα και να επικοινωνούν με τις ΚΟ των κόμματων τους ζητώντας τους να είναι σε ετοιμότητα και συγκεντρωμένες.

Οι αρχηγοί ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ αποχώρησαν στις 22.20 από το Μέγαρο Μαξίμου χωρίς να κάνουν δηλώσεις. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι δεν έφυγαν δίπλα-δίπλα αλλά κρατώντας αποστάσεις ο ένας από τον άλλο.

Αυτή την ώρα συνεδριάζουν εκτάκτως οι ΚΟ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, ενώ ο κ. Κουβέλης μιλώντας πριν τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του έκανε λόγο για πλήρη διαφωνία χωρίς ευθύνη της ΔΗΜΑΡ: «Δεν είναι δική μας ευθύνη ότι δεν βρέθηκε κοινός πολιτικός τόπος» τόνισε χαρακτηριστικά χωρίς να διευκρινίσει εάν ενδεχομένως αυτό μπορεί να σημαίνει και αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση.

Αντίθετα, ο κ. Βενιζέλος προσερχόμενος στην Ιπποκράτους είπε λακωνικά πως «θα τα πούμε σε λίγο».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση του ΣτΕ θα βγει λίγο μετά τις 23.00.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top