Φειδωλοί στις δηλώσεις τους μετά τη συνάντηση Βενιζέλος-Κουβέλης - Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Δείτε τι δήλωσαν οι δύο πολιτικοί αρχηγοί λίγο πριν επισκεφτούν τον Σαμαρά

Φειδωλοί στις δηλώσεις τους μετά τη συνάντηση Βενιζέλος-Κουβέλης - Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά
​​«Φωτιά» έχουν πάρει τα τηλέφωνα σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ τις τελευταίες ώρες με όλα τα ενδεχόμενα ακόμη και αυτό των εκλογών να είναι ανοιχτά! Συνεργάτες των κυρίων Βενιζελου και Κουβέλη κλείνουν το ένα κινητό και ανοίγουν το άλλο, προκειμένου να βρεθεί κοινή γραμμή στη διαχείριση της κυβερνητικής κρίσης που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με θέμα την ΕΡΤ.
Εκτός από την πολύωρη τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Σαμαρά-Βενιζέλου και Βενιζέλου-Κουβέλη, το μεσημέρι της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ στη Βουλή με αντικείμενο τη δημόσια ραδιοτηλεόραση ενόψει της κρίσιμης συνάντησης με τον πρωθυπουργό στις 6 το απόγευμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Βενιζέλος εξερχόμενος της Βουλής είπε ότι υπήρξε κάποια συνεννόηση χωρίς να προσθέσει κάτι παραπάνω, ενώ ο κ.Κουβέλης από την πλευρά του είπε ότι απλά αντάλλαξε απόψεις με τον πρόεδρο του Πασοκ για το αν θα μπορέσει να υπάρξει συμφωνία απόψε στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών.
Όπως αναφέραμε και νωρίτερα στο star.gr, η στάση των δύο κυβερνητικών εταίρων όσον αφορά την επαναλειτουργία της ΕΡΤ δεν έχει αλλάξει, ενώ τόσο ο κ.Κουβέλης όσο και ο κ.Βενιζέλος δεν επιθυμούν τις πρόωρες εκλογές.
Μάλιστα με ιδιαίτερα αυστηρές ως προς το ύφος ανακοινώσεις τους τα δύο κόμματα υπενθύμισαν στην κυβέρνηση ότι οφείλει τάχιστα να επαναλειτουργήσει τη δημόσια ραδιοτηλεόραση ώστε να προχωρήσει στην εκπομπή προγράμματος.
Βίντεο mega
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top