Χθες Παναθηναϊκός –Ολυμπιακός … σήμερα Βορίδης–Ξηροτύρη!!!!

Νέα κόντρα για την ΕΡΤ

Χθες Παναθηναϊκός –Ολυμπιακός … σήμερα Βορίδης–Ξηροτύρη!!!!

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Μάκη Βορίδη και την βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Ασημίνα Ξηροτύρη, το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή σχετικά με το θέμα της ΕΡΤ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Βορίδης είπε ότι είναι "δικαίω��α κάποιων να διαφωνούν" με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και την υπουργική απόφαση για την ΕΡΤ προσθέτοντας ότι "εν λειτουργία μείωση προσωπικού με τέτοιες ταχύτητες και αποτελεσματικότητα δεν γινότανε".

Ο κ. Βορίδης τόνισε, ακόμα, ότι "κανείς δεν μπορεί να χρησιμοποιεί αυθαίρετα τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό της ΕΡΤ για να κάνει δικές του εκπομπές".

"Δεν είναι απλά κάποιοι αυτοί που διαφωνούν. Είναι τα δύο κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση. Τον εξορθολογισμό θα τον κάνει η κυβέρνηση με ανοιχτή την ΕΡΤ. Αυτό επιμένουμε και δεν μπορείτε με αυτόν τον τρόπο να μας μαλώνετε. Εμείς θα σας μαλώσουμε. Δεν είμαστε κάποιοι. Είναι σαφής η αντίθεσή μας. Είναι η αιχμή, ότι ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας πρέπει να λειτουργεί και κατά τη λειτουργία της αναδιάρθρωσής του" απάντησε η κ. Ξηροτύρη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top