Βενιζέλος: Ναι στις μεταρρυθμίσεις αλλά με ανοικτή ΕΡΤ

«Δεν τις φοβόμαστε τις εκλογές» - «Basta! Σεβασμός» το μήνυμα σε Σαμαρά

Βενιζέλος: Ναι στις μεταρρυθμίσεις αλλά με ανοικτή ΕΡΤ

«Αν κάποιοι θεωρούν ότι το ΠΑΣΟΚ φοβάται για δημοσκοπικούς λόγους, κάνουν τεράστιο ιστορικό λάθος. Το ΠΑΣΟΚ δεν θεωρεί ότι η χώρα χρειάζεται εκλογές, αλλά δεν φοβάται τις εκλογές. «Πιέσεις, απειλές και εκβιασμοί» δεν μας αφορούν» τόνισε ο Ευάγγελος μιλώντας στη Βουλή.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι το κόμμα του δεν φοβάται τις εκλογές αλλά δεν τις επιθυμεί για το καλό της χώρας ενώ έστειλε μήνυμα στον πρωθυπουργό: «Ο πρωθυπουργός έχει την πρωταρχική ευθύνη για να διασφαλίσει τη συνοχή της κυβέρνησης, στην οποία του κάναμε τη μεγάλη τι��ή να είναι επικεφαλής, αποδεχόμενοι την ευρωπαϊκή πρακτική. Να είναι όμως επικεφαλής μιας κυβέρνησης, η οποία δεν είναι μια μονοκομματική κυβέρνηση που ανέχεται τους άλλους δύο εταίρους, ούτε μια κυβέρνηση που γίνεται ανεκτή από τους άλλους εταίρους. Να είναι μια κανονική κυβέρνηση που βασίζεται στον σεβασμό των τριών εταίρων. Πιέσεις, απειλές, μυθεύματα, σενάρια περί του τι ήξεραν οι αρχηγοί ή τι δεν ήξεραν... Basta! Λίγος σεβασμός».

Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι η Ιπποκράτους στηρίζει και επιθυμεί τις μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο αλλά επιθυμεί ανοικτή την ΕΡΤ: «Το μαύρισμα της οθόνης μας βρίσκει απολύτως αντίθετους. Είναι αίτημα, ανάγκη και υποχρέωση μια θεσμικά ανεξάρτητη ΕΡΤ. Υπάρχει μία εθνική ανάγκη, η οποία δεν εξασφαλίζεται με τετελεσμένα γεγονότα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top