Έσκασε και η πρώτη παραίτηση ΒΟΜΒΑ από τη ΔΗΜΑΡ για την ΕΡΤ

Δείτε ποιος κύριος αποχωρεί από το κόμμα του Φ.Κουβέλη

Έσκασε και η πρώτη παραίτηση ΒΟΜΒΑ από τη ΔΗΜΑΡ για την ΕΡΤ

Παραιτείται από την Κεντρική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς και αποχωρεί και από το κόμμα ο συγγραφέας Χρήστος Α. Χωμενίδης, επικαλούμενος την αντίθεσή του με τη στάση της ηγεσίας της ΔΗΜΑΡ απέναντι στις εξελίξεις της ΕΡΤ.

assets_LARGE_t_420_54028334.jpg

Ο κ. Χωμενίδης με μια λιτή ανακοίνωση στο λογαριασμό του στο facebook αναφέρει τα εξής για την απόφαση του:

«Η στάση της ηγεσίας της Δημοκρατικής Αριστεράς απέναντι στις εξελίξεις στην ΕΡΤ με βρίσκει εντελώς αντίθετο. Ή θα έπρεπε να υποστηρίξει ευθαρσώς την απόφαση της κυβέρνησης, ως ένα επώδυνο πλην αναγκαίο μέτρο. Ή θα όφειλε να αποσύρει σήμερα κιόλας την κοινοβουλευτική της στήριξη και να επωμιστεί το βάρος της προσφυγής στις κάλπες.

Στους κρίσιμους καιρούς που ζούμε, αμφίθυμες αντιδράσεις, δυσανάγνωστες για τον Έλληνα πολίτη ενστάσεις, πολυλογάδικα «ναι μεν αλλά» είναι κατώτερά της ιστορίας μας και αυτοκτονικά. Πόσω δε μάλλον όταν διακινείται αδιάψευστη η φήμη πως η Δημοκρατική Αριστερά είχε προκαταβολικά ενημερωθεί από τον πρωθυπουργό για ό,τι θα συνέβαινε στην ΕΡΤ.

Κατόπιν τούτου, παραιτούμαι από την Κεντρική Επιτροπή και αποχωρώ, με βαθιά προσωπική οδύνη, από τη Δημοκρατική Αριστερά.

Εύχομαι σε όλους σας προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και ελπίζω να συναντηθούμε ξανά στο μέλλον.

με τιμή

Χρήστος Α. Χωμενίδης»

xomenidis.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top