Η βεραμάν φούστα, ο παπαγάλος, ο αντιπρόεδρος και η …ξανθιά βουλευτίνα!

Επέπληξαν πασίγνωστη πολιτικό επειδή αγνόησε το "dress code" της Βουλής!

Έπιασαν οι ζέστες και το θερμόμετρο χτυπά κόκκινο εκτός και εντός Βουλής! Τι και αν πριν λίγους μήνες ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας Χρήστος Μαρκογιαννάκης απαγόρευσε τις φόρμες, τα κοντομάνικα μπλουζάκια και μινάκια… η Ραχήλ Μακρή είναι πάνω από όλα γυναίκα και όταν ζεσταίνεται το.. δείχνει!!!

makri-kalatzis-660.jpg

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων φαίνεται πως δεν άλλαξε την γκαρνταρόμπα της για χάρη του κ.Μαρκογιαννάκη, για αυτό και φόρεσε στη συνεδρίαση της Βουλής τα ίδια ρούχα που θα φορούσε αν πήγαινε και για καφέ στη Γλυφάδα!!

Υπολόγισε όμως χωρίς τον ξενοδόχο….

raxil.jpg

Τα επιμελώς ατημέλητα μαλλιά, η στενή βεραμάν φούστα της και το εναλλακτικό κοντομάνικο μακό της κ. Ραχήλ με τον παπαγάλο έκαναν τούρμπο τον Β’ αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Καλατζή, ο οποίος έκανε παρατήρηση στην κυρία Μακρή χωρίς ωστόσο να την κατονομάσει για το ντύσιμο της, που περισσότερο θύμιζε έξοδο σε παραλιακό καφέ παρά εμφάνιση σε Βουλή!!

«Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τώρα που έχουμε... θέρος και μας παρακολουθούν» είπε από την έδρα ο κ. Καλαντζής.

Αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να τονίσουμε πάντως είναι ότι σε αντίθεση με τις προειδοποιήσεις ότι όποιος δεν είναι ευπρεπώς ντυμένος θα πετάγεται έξω από τις συνεδριάσεις, ο κ. Καλαντζής όχι μόνο δεν ζήτησε κάτι τέτοιο από την κ. Ραχήλ αντιθέτως σαν γνήσιος "gentleman" προσπάθησε να μην την θίξει!

Θα ακολουθηθεί άραγε η ίδια τακτική αν αύριο σκάσει μύτη π.χ. ο κ. Κασιδιάρης με μαύρο κοντομάνικο και φόρμα;;;;;

ilias.jpg

Το καλοκαίρι που είναι μπροστά μας θα δείξει…..!!!!!!!!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ (enikos) με όλα όσα έγιναν το πρωί της Τετάρτης στη Βουλή

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top